fanaposten.no

FISKESATSING: Butikksjef Frank Strømnes og butikkmedarbeider Kine Henriksen har mye god fisk å friste kundene med. Her er det laks og dorade som blir vist frem. Bildet er tatt i 2015 da butikken åpnet.

Lokal Coop Mega-butikk passerte 100 millioner

Dagligvarebutikken på Kilden leverte svært gode resultater i 2017.

Nyheter · Publisert 09:02, 11 jan 2018

Supermarkedet Coop Mega Nordås økte omsetningen med seks prosent til 103 millioner kroner i 2017. Det er omsetningsrekord.

Butikksjefen takker kundene etter rekordåret.

– Vi er svært fornøyde med fjoråret og retter en stor takk til alle våre kjære kunder, som også er våre medeiere. Vi som jobber i butikken skal fortsette å stå på knallhardt for å levere gode handleopplevelser til våre kunder hver eneste dag, sier butikksjef Frank Strømnes.

De gode resultatene til Coop Mega Nordås bidro til at Coop Mega opplevde et godt fjorår i et ellers krevende dagligvaremarked. Det er lagt planer for at den gode trenden skal fortsette inn i 2018.

Les også: Slik fikk Nordås fylkets eneste Mega-butikk.

– Dagligvaremarkedet har vært preget av lav vekst og knallhardt konkurranse, særlig fra lavprisaktørene. Derfor er vi veldig fornøyde med at supermarkedene til Coop Mega styrket sin posisjon i fjor, og ikke minst leverte gode matopplevelser til våre mange fornøyde kunder. Dette skal våre dyktige medarbeidere ha all æren for, sier Daniel Kyrre Pedersen, kjededirektør i Coop Mega.

Langeneset-utbyggere holdes på pinebenken

En ny støyrapport kan avgjøre skjebnen til planene for 275 nye boliger på Langeneset.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten