fanaposten.no

Lesernes egne påskebilder

Påskeværet har vært fantastisk, og vi oppfordret leserne til å dele sine påskebilder. Her er noen av bildene vi har mottatt.

Nyheter · Publisert 12:10, 17 apr 2019

Påsken er over, og årets høytid går trolig over i historien som den flotteste «i manns minne», om vi ser på det flotte været som har vært.

Fint vær gjør at mange er ute og koser seg. Vi har oppfordret våre lesere til å dele bilder fra sine turer, og presenterer her noen av bildene.

Leserbilder er svært populært, og vi oppfordrer fremdeles til å dele bilder fra dine turer selv om påsken nå er over.

Bruker du Instagram, kan du merke bildet #fanaposten. Bruker du Facebook, kan du sende det til oss, så legger vi det ut for deg. Har du ingen av delene, kan du sende bildet til oss på e-post tips@fanaposten.no

Åpner opp noen ferieland, og ønsker flere turister velkommen til Norge

Nå åpnes det opp for at nordmenn kan reise på ferie til en rekke land i Europa. Men husk at du kan havne i karantene på returen, hvis et land...

Glemmer vi fort?

Fredag kommer regjeringen med en oppdatert liste over reiseråd. Folkehelseinstituttet har laget en oversikt over hvilke land som har koronasmitten...

Trafikkplan setter sinnene i kok på Skjold: Vil ta friluftsområde til parkering

En plan om å stenge Skjoldstølen for biltrafikk og gjøre grøntområde til ny parkeringsplass, opprører nabolaget på Skjold.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten