fanaposten.no

Kygo har blitt Kinder-figur

Fanabuen er i selskap med Albert Einstein, Cristiano Ronaldo og 13 andre ikoner inni sjokoladeeggene.

Nyheter · Publisert 14:50, 7 aug 2017

Vår egen Kyrre Gørvell-Dahll er etablert som superstjerne, og har fått æren av å være ett av 16 "Kinder teen idols" som får en plastkopi av seg selv i den nye Kinderegg-serien.

Det er trolig første gang at en fanabu er å finne inni et Kinder-egg. Og Kyrre havner i godt selskap. Blant de 16 figurene finner vi blant annet Cristiano Ronaldo, Usain Bolt, Albert Einstein og Christopher Colombus.

"I år har Kinder tatt lekene til et nytt nivå med Teen Idol-seien, en samling av 16 av de mest inflytelsesrike ikonene i historie, sport og popkultur", skriver produsenten på sine hjemmeside.

Om det skulle være andre nordmenn eller fanabuer som har fått æren av å bli Kinder-leker skal være usagt. Vi klarer ikke å komme på noen. Hvorfor Kinder-Kygo har fått lyst hår er også et mysterium som forblir uoppklart.

Les også: Da dagsenteret mistet bussen, stilte Kygo opp.

Men å bli nevnt i samme åndedrag som Colombus, Einstein og Bolt sier ikke så rent lite om hvilken status Kygo har oppnådd på bare noen få år.

– Den norske DJen tok listene med storm med hitene Stole the Show, Here for You og Stay, og disse sangene har levd videre i hodene våre siden. Men nå lever Kygo inni deilig Kinder-sjokolade, og bare venter på å bli funnet, lokker produsenten.

Her er de 16 "ikonene": Usain Bolt, Cristiano Ronaldo, Lindsey Vonn, Serena Williams, Joe Bastianich, Lewis Hamilton, Albert Einstein, Leonardo Da Vinci, Ludvig van Beethoven, Chistopher Kolombus, Alessia Cara, Avril Lavigne, Cody Simpson, Jessie J, Kygo og Tori Kelly.

Kirkevoll manglet spiseplass. Det ga SFO-lederen en ide

På Kirkevoll skole har avdelingsleder Hilde Brunvatne på SFO hatt en hemmelighet. – Planen var å overraske hele skolen, sier Brunvatne, og hun har...

Lorentzen vant 500-metercupen

Håvard Holmefjord Lorentzen vant verdenscupen sammenlagt på 500 meter som første nordmann søndag.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten