fanaposten.no

Range Roveren ga nok føreren god nok beskyttelse til at hun kunne gå ut av bilen for egen maskin. Foto: Terje Bringsvor Nilsen

Kjørte over mur, gjennom gjerde og raste utfor skrent

Range Roveren, som tilhørte Bjarne Rieber, havnet utfor en skrent i Hopsnesvegen. Til alt hell gikk det bra med føreren.

Nyheter · Publisert 17:48, 1 mai 2022

Brannvesenet fikk melding om en ulykke i Hopsnesvegen klokken 17.38 søndag. En bil skal ha falt utfor en skrent og falt 5-6 meter ned.

– Bilen ligger trygt opp mot et tre. Føreren av bilen har kommet seg ut og er oppegående, men det er store materielle skader, sier Helge Lund ved 110-sentralen til Fanaposten.

Rev med seg gjerde

Ulykken skjedde i et boligområde, på en smal strekning der det går en skråning ned mot noen naust ved Nordåsvatnet. Bilen har havnet over en murkant og tatt med seg gjerdet i fallet.

Bilen har også revet med seg et tre, og knust glass ligger i skråningen.

Klokken 18:30 hadde nødetatene slått ut strømmen på bilen. De hadde da forlatt stedet i påvente av at bilbergeren kommer og får opp bilen.

Uviss årsak

BA skrev mandag at bilen tilhørte Bjarne Rieber. Til BA forteller Rieber at personen som kjørte bilen tråkket feil på pedalen, slik at den hoppet over murkanten.

Ekteparet Rieber skulle bli hentet av en person som kjørte Rage Roveren deres.

– Mange kommer i en sjokktilstand etter en slik ulykke, og det samme var tilfelle for denne personen. I dag går det heldigvis bedre, og vi er glade for at dette har gått bra, at ingen mennesker ble skadet, sier Rieber til BA.

– Eit langt liv med målstrev er over

Oddvar Skre vart fødd 11. mars 1939. Han sovna stille inn laurdag 2. juli, 83 år gamal. Med han har Fana mista ein av sine mest engasjerte personar...

Stenger Grimesvingene i fellesferien

Brattlandstunnelen skal bli høyere – for å unngå at kjøretøy treffer taket.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten