fanaposten.no

Foto: Arkiv

Kaotisk på veiene i natt: Bil på siden og fastkjørte vogntog

En bil havnet på siden da den skled av veien i Birkelundsbakken. Dette var ett av flere uhell på glatten i natt.

Nyheter · Publisert 07:00, 10 jan 2021

Politiet melder om uhellet klokken 01.33 natt til søndag.

Bilen med en person i, skled av veien og havnet på siden ved Birkelundsbakken. Vedkommende kom seg ut og fremstod uskadet, ifølge politiet.

- Bilen har sklidd av veien og truffet en kant. Bilen har veltet over på siden. Fører, en mann i 20-årene, er mistenkt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand, skriver politiet på Twitter.

Tidligere på kvelden var det kaos på Valle, da tre trailere kjørte seg fast på Osvegen. Politiet meldte om at de var på stedet klokken 10.41.

Ifølge Vegtrafikksentralen stod tre vogntog fast i retning Bergen. Tungbilberger måtte bestilles, og politiet dirigerte trafikken.

- Det er passasje, men det går sakte, meldte VTS.

- Det meldes om svært glatte veier flere steder i politidistriktet. Trafikantene oppfordres til å kjøre forsiktig og påse at man er skodd etter forholdene, skriver politiet i en egen melding.

Hvem skal måke dette fortauet?

Det er mange som jobber på for å gjøre Nesttun sentrum farbar på holkeføret. Men hvem som skal måke fortauet for de funksjonshemmede, er fortsatt...

Keolis-sjef sluttet i dag etter rapport om varslingssak

Administrerende direktør Gry Miriam Olsen i Keolis AS har i dag kommet til enighet med styret om å avslutte sitt arbeidsforhold på dagen. Det...

Kikki holder årets Aarebrotforelesning på sin egen bursdag

Kikki Flesche Kleiven fra Espeland skal holde årets Aarebrot-forelesning søndag. Årets tema er «4.54 milliarder år med klimahistorie på 200 minutter».

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten