fanaposten.no

Bak fra venstre: Vegard Liseth, Sondre Liseth, Ulrik Berntsen og Simen Tysse. Foran fra venstre: Daniel Svae Andersen, Fredrik Andresen og Jesper Hermansen. Foto: Hjellestad jetskiklubb

Julenisser på jetski

JETSKI: Hjellestad jetskiklubb arrangerte sitt tradisjonelle nisserace på Hjellestad forrige helg.

Nyheter · Publisert 10:34, 13 des 2013

På grunn av storm og uvær dagene før racet, var de usikre på om det lot seg gjennomføre. Men etter kraftige snøbyger lørdag morgen viste Bergen seg frem fra nydelig vintervær.

- Vi har kjørt dette racet i14 år, og har kun vært nødt til å avlyse det én gang. Da skyldtes det lang kulde før racet, som gjorde vanntemperaturen svært lav, sier formann Andreas Henriksen i Hjellestad jetskiklubb.

I år ble det derimot et skikkelig nisserace med snø og nydelig vær. Utøverne som deltok har hatt en lang og suksessrik sesong bak seg. De kan smykke seg med norgesmester-titler, nordisk mester-titler, europamester-titler og verdensmester-titler.

Nisseracet er det siste racet i sesongen, samt finale i vestlandscupen. Det var ikke bare Norge som var representert under årets arrangement. Joakim Pfeffer fra Sverige stilte opp i vinterværet. Det samme gjorde Søren Skov, som nettopp har flyttet til Norge fra Danmark.

Får syv og et halvt år for drapsforsøk på bussjåfør

​Gulating lagmannsrett skjerper straffen til syv og et halvt års fengsel for en mann som følte seg forfulgt og angrep en bussjåfør i spisepausen hans.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten