fanaposten.no

Wigdis Eliassen tar i mot Helle Vik-Johnsen med blomster og flagg da bussen ankommer parkeringsplassen ved Europris på Midtun.

Jublende velkomst for NM-vinnerne

I helgen tok Midtun skoles musikkorps NM-gull i janitsjar. Søndag kveld kom de hjem til en jublende velkomst fra venner og familie ved Europris på Midtun.

Nyheter · Publisert 21:14, 19 jun 2016

— Det er helt utrolig, det var stort å vinne. Dette er mitt siste år i Midtun skolekorps, så dette er en fin måte å slutte på. Det blir rart å forlate denne fine gjengen, Midstun skolekorps er som en del av meg, forteller tillitsvalgt i korpset Madelene Eidissen.

Ledende skolekorps

Styreleder ved Norges musikkorpsforbund, Hordaland, Eivind Hermansen, var også til stede for å ønske norgesmestrene velkommen.

— Hordaland fikk to Norgesmestre ved dette mesterskapet. Midtun Skolekorps i janitsjar, og Tertnes skoles musikkorps i brass. Det er utrolig imponerende. Dere viser et stort engasjement i dette korpset, både fra foreldre og korpsmedlemmer. Jeg har også hørt at alle er svært inkluderende. Dette viser seg å gi resultater. Dere er det ledende skolekorpset i janitsjar, sier Hermansen, før han overrekker blomster til tillitsvalgte og dirigent.

Gøyest på scenen

Dirigent Christian Breistein takker de inkluderende korpsdeltakerne og de engasjerte foreldrene.

— Det var fantastisk å vinne, men det gøyeste var å være på scenen med denne gjengen. De har virkelig stått på og de bygger hverandre opp hele tiden. De er flinke til å gi hverandre skryt, noe som er svært viktig. Foreldrene skal også ha en stor takk, de er flotte. De stiller opp på øvinger og passer på at noter og alt er som det skal, alt dette gjør jobben min svært enkel og gøy, forteller dirigent Breistein. 

Les mer og se flere bilder i papiravisen tirsdag.

– Dette har blitt den nye samlingsplassen i Fana

Rett før koronaen kom, stod det nye, nedre torget på Lagunen ferdig. Nå har fanafolk smått om senn begynt å ta byrommet i bruk.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten