fanaposten.no

Inviterer til "plogging"

Hotelldirektører inviterer hele Fana til "plogging" onsdag ettermiddag.

Nyheter · Publisert 11:14, 17 apr 2018

«»Clarion, Comfort og Quality-hotellene er alle en del av Nordic Choice Hotels-kjeden, og de har hatt tradisjon for å ta et ansvar i nærmiljøet gjennom "We care …"-slagordet. Nå børster de støvet av dugnadsånden, og relanserer "Den gode nabo".

Ryddedugnad

Clarion Hotel Bergen Airport og Comfort Hotel Bergen Airport med direktørene Espen Hammersvik og Erlend Fardal Lunde har sammen med sine ansatte bestemt seg for å ta et ekstra tak i søppelproblematikken. Onsdag inviterer de hele Fana til felles "Plogging" fra klokken 17-19.

– Vi vil gjerne slå to fluer i ett smekk. Når en kan trimme og samtidig gjøre noe bra for miljøet, er det kjempeflott. Det å kunne gi noe tilbake til lokalsamfunnet, er noe som motiverer og engasjerer oss alle. I Nordic Choice-kjeden skal vi bry oss, og med dette setter vi noe så viktig som renhold i naturen på dagsorden. Vi ønsker å bidra til å rydde i nærmiljøet, sier Espen Hammersvik, direktør på Clarion Hotel Bergen Airport.

– Vi skal ikke bare være tilstede for hotellgjestene som kommer innom dørene våre, men også utenfor hotelltrappene, sier Erlend Fardal Lunde, direktør på Comfort Hotel Bergen Aiport.

– Alle velkommen

Onsdag ettermiddag klokken 17 er det oppmøte utenfor hovedinngangen til Comfort Hotel Bergen Airport.

– Her blir det utdeling av søppelsekker og servering av våre hjemmelagede energibarer og noe å drikke. Derfra kan det legges opp forskjellige ruter til endestoppet Clarion Hotel Bergen Airport. Der vil alle få servert litt frukt, smoothies, en lett matbit og kaffe. Vi regner med rundt en time med "plogging", og at det blir hyggelig og sosialt, sier Erlend Fardal Lunde.

Han sier at også gjestene på hotellet blir invitert til å delta sammen med de ansatte, men de ønsker svært gjerne at folk fra hele Fana er med.

– Vi har bare en natur, og den er det viktig å ta vare på. Jeg tror dette kan bli sosialt og artig, samtidig som man kan få seg en god økt, altså bare positive ringvirkninger, sier Espen Hammersvik.

Her kan du melde deg på arrangementet via Facebook.

Støtter Natteravnene

Quality Hotel Edvard Grieg skal også ta et tak for nærmiljøet, men de har valgt en litt annen inngang.

– Hotellene har etterhvert blitt en møteplass for lokalsamfunnet, noe som er utrolig kjekt. Etter innspill fra de ansatte har vi valgt å støtte Natteravnene Rådal, og det viktige forebyggende arbeidet de gjør på frivillig basis. Førstkommende fredag stiller vi opp med ansatte og snacks til Natteravnene, sier direktør Kjetil Røed på Quality Hotel Edvard Grieg.

Han forteller at hotellet ser for seg et lengre samarbeid med Natteravnene lokalt.

– Vi ønsker å ha et langsiktig samarbeid med Natteravnene, der vi kan bidra med det de måtte trenge. Vi kan stille med lokalene på hotellet og medarbeiderne våre. Når de er ute på en runde kan de komme innom og få litt kaffe og mat. Har de behov for møtelokaler, kan vi stille med det. Vi ønsker i det hele å være en god partner og støtte Natteravnene som gjør en ekstremt viktig jobb. Vi stiller gjerne og går noen vakter sammen med dem også, om de ønsker det, sier Kjetil Røed.

Høyre med klimaoffensivt nytt program for Bergen

Heldigvis er der politikere i de aller fleste partier som brenner for klimasaken. Jeg er en av dem.

Naboene stilte med lift da politikerne kom på besøk

Naboer mener de planlagte blokkene på Fantoft strekker seg for høyt mot himmelen. Tirsdag kom politikerne for å se.

Kåret til Årets Natteravngruppe

Natteravnene Rådal er kåret til Årets Natteravngruppe under den store Natteravnkonferansen i Bergen.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten