fanaposten.no

Gunnar Olsen hos Metallco i Fleslandsveien har vært skraphandler i 30 år. – Jeg er stolt av å være skraphandler. Vi resirkulerer og gjenvinner alt forbrukssamunnet kjøper og kaster. I dag er det mange som er opptatt av miljøet. Vi har alltid vært opptatt av gjenvinning, sier han. Foto: Ståle Melhus

Investerer 5,5 millioner i gjenvinning

Metallco på Flesland har investert 5,5 millioner i en ny metallsaks. – Vi må ruste oss for fremtiden, og dette verktøyet gir oss friheten til å levere skrapmetall til alle smelteverk, sier daglig leder Gunnar Olsen. Se videoen.

Nyheter · Publisert 08:00, 26 nov 2019

I kveld kan du se Kygos plateslipp fra egen hage på Hop

Klokken 22.00 i kveld blir det digital festival fra Kygos residens. Da slippes den lokale verdensstjernen den nye platen "Golden Hour".

- Gården Rå forvandles til en steinrøys

Store deler av gården Rå forvandles til en steinrøys. Det er sårt å se at titalls mål fint landbruksareal er rasert på denne måten. På toppen av det...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten