fanaposten.no

Gunnar Olsen hos Metallco i Fleslandsveien har vært skraphandler i 30 år. – Jeg er stolt av å være skraphandler. Vi resirkulerer og gjenvinner alt forbrukssamunnet kjøper og kaster. I dag er det mange som er opptatt av miljøet. Vi har alltid vært opptatt av gjenvinning, sier han. Foto: Ståle Melhus

Investerer 5,5 millioner i gjenvinning

Metallco på Flesland har investert 5,5 millioner i en ny metallsaks. – Vi må ruste oss for fremtiden, og dette verktøyet gir oss friheten til å levere skrapmetall til alle smelteverk, sier daglig leder Gunnar Olsen. Se videoen.

Nyheter · Publisert 08:00, 26 nov 2019

– Skal du henge med hodet og deppe, eller gjøre noe med det?

Sa opp jobben, ble forfatter og skulle laste bilen med bøker til turnéen. Så kom korona. Nå kjører Tor rundt omkring og lager podcast i stedet.

Bobilturistene: Endelig gode nyheter, eller for tidlig å åpne opp?

Nå håper campingplassene at bobilturistene skal komme tilbake og redde stumpene av sesongen. Men potensialet for smittespredning bekymrer.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten