fanaposten.no

Hoteldirektør Erlend Fardal Lunde ved Comfort Hotel Bergen Airport synes det er skammelig at det ligger så mye boss i nærmiljøet. Foto: Ståle Melhus

Hotellene skal rydde Fana og Ytrebygda

Nesten 75 ulike lag og organisasjoner er påmeldt til ryddeaksjon i Fana. Blant dem er de tre Nordic Choice-hotellene.

Nyheter · Publisert 20:19, 1 mai 2018

- Vi arrangerte plogging forrige uke, og det ble mest plukking og lite jogging. Det var så mye boss, at vi ble helt sjokkert, sier hotelldirektør Erlend Fardal Lunde ved Comfort Hotel Bergen Airport.

Nordic Choice-hotellene Quality Edvard Grieg, Comfort Hotel Bergen Airport og Clarion Hotel Bergen Airport setter av to timer til «Hold Fana og Ytrebygda rent» torsdag 3. mai.

Sist uke hadde de tre hotellene et felles møte hvor de ble enige om å sette av to timer til å delta på «Hold Fana og Ytrebygda rent».

Aksjonen er initiert av Fanaposten, som i samarbeid med NRK Hordaland og andre lokalaviser i landet oppfordrer alle bedrifter, skoleklasser, barnehager, idrettslag, foreninger og enkeltpersoner til å sette av et par timer for å rydde i sitt eget nærmiljø 3. mai.

- Vi trodde ikke det skulle være så mye boss i nærmiljøet vårt, så vi vil være med og rydde og gjøre det triveligere rundt oss. Samtidig ser vi viktigheten av at dette skjer jevnlig, så dette blir nok ikke siste gangen vi rydder, sier Fardal Lunde.

Hotelldirektørene oppfordrer også sine samarbeidspartnere og nabobedrifter til å delta.

- Dette er et viktig og godt tiltak som alle bør være med på, så vi håper så mange som mulig blir med, sier Fardal Lunde.

Tina Skudal, komunikasjonsrådgiver i BIR er imponert over hvor mange lag fra Fana og Ytrebygda som har meldt seg på aksjonen. Hun har kommet frem til at nesten 75 ulike lag og organisasjoner skal være med på ryddingen i bydelene. Du kan se hvor det skal være ryddeaksjon - eller opprette din egen - på ryddeportalen.no

– Jeg tror at det allerede er nesten 75 påmeldte lag – helt fantastisk innsats! sier hun.

Åpner opp noen ferieland, og ønsker flere turister velkommen til Norge

Nå åpnes det opp for at nordmenn kan reise på ferie til en rekke land i Europa. Men husk at du kan havne i karantene på returen, hvis et land...

Glemmer vi fort?

Fredag kommer regjeringen med en oppdatert liste over reiseråd. Folkehelseinstituttet har laget en oversikt over hvilke land som har koronasmitten...

Trafikkplan setter sinnene i kok på Skjold: Vil ta friluftsområde til parkering

En plan om å stenge Skjoldstølen for biltrafikk og gjøre grøntområde til ny parkeringsplass, opprører nabolaget på Skjold.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten