fanaposten.no

Foto: Privat

Her prøver hun å knuse bilvinduet

En dame ble fotografert da hun gikk løs på et bilvindu i Skjoldskiftet. I helgen var det tre nye tilfeller av ruteknusing på Nesttun.

Nyheter · Publisert 16:11, 11 okt 2017

En dame ble observert da hun gikk løs på sidevinduet på en bil som stod parkert ved bilverkstedet like ved Nesttunelven i Skjoldskiftet.

Det var 14. september at en turgåer fikk øye på det spesielle opptrinnet. Turgåeren, som ikke ønsker navnet i avisen, tok opp telefonen og tok et bilde av henne.

– Det som fanget min oppmerksomhet var at hun først rotet i en container med metallskrap på plassen ved verkstedet. Der fant hun et redskap til å gå løs på ruten med, forteller tipseren.

Hendelsen skjedde på ettermiddagen mens det fortsatt var lyst. Han stod og observerte henne en stund mens hun slo løs på ruten.

– Det kom to personer gående, trolig noen som jobbet på bilverkstedet. Da ble hun tydeligvis skremt og forsvant oppover Osvegen, sier tipseren.

Tipseren kontaktet politiet om hendelsen, men uten at det førte til noe.

I helgen var det igjen ruteknusing i Skjoldskiftet. Denne gang på to biler som sto parkert i Osvegen. Det er også meldt om en knust rute på en bil som stod på Cirkle K-stasjonen på Nesttun.

– Det er uvisst om noe er stjålet fra disse tre bilene, eller om det bare er snakk om skadeverk. Vi avventer å få inn anmeldelse på forholdene, sa Bård-Tore Norheim ved Bergen Sør Politistasjon til Fanaposten på mandag.

Onsdag hadde han ikke noe nytt å fortelle om ruteknusingen.

Buss mot bil i Grimesvingene

En buss og en personbil har kollidert i Grimesvingene. En person lettere skadet.

Disse bedriftene vil hun ha vekk fra Rådalen

Flere Rådalen-bedrifter ligger på en tomt eid av Stend VGS. Området er egentlig tiltenkt landbruk.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten