fanaposten.no

Hedret i Europa

Fanaposten har for femte år på rad fått pris for godt design i European Newspaper Awards. Se vinnersidene over.

Nyheter · Publisert 14:55, 18 nov 2013

I konkurranse med 211 aviser fra hele Europa ble Fanaposten hedret med priser for tre oppslag. Det er 15. gang at European Newspaper Awards deles ut, og det deltar aviser i alle størrelser fra 25 land i hele Europa.

Årets lokalavis i Europa ble i år Hallingdølen. Lokalavisen i Hallingdalen overtar dermed tronen fra Bygdanytt, som er regjerende europamester. Året før var det avisa Hordaland på Voss som ble kronet med tittelen. Alle de tre vinneravisene er med i Landslaget for lokalaviser (LLA).

- Det er ikke tilfeldig at en norsk lokalavis nok en gang blir kåret til Europas beste lokalavis. Det er mange gode lokalaviser i Europa, men de norske har befestet sin posisjon blant de beste. Det er moro. Vi kjenner hverandre godt, og utveksler erfaringer og gleder oss over suksessen som blir hverandre til del, sier redaktør Ståle Melhus i Fanaposten, som også er styreleder i LLA.

Fanaposten har deltatt i konkurransen i fem av de femten årene konkurransen har blitt arrangert. For femte år på rad henter avisen hjem «Awards of excellence», som prisene heter.

- Vi er stolte over å nå opp i konkurransen i dette selskapet. Hele redaksjonen jobber hele tiden med å forbedre oss, og det er en god vitamininnsprøytning å få anerkjennelse i konkurranse med aviser fra hele Europa, sier Melhus.

Juryen kommer i år fra Norge, Danmark, Nederland, Belgia, Sveits, Østerrike, Hellas og Tyskland.

De andre norske avisene som ble hedret i konkurransen er Bergens Tidende, Aftenposten, VG, Hordaland, Sunnmørsposten og Stavanger Aftenblad.

Svart dag for Fana

Celine Solstad og Fana var sjanseløse mot bunntippede Gjerpen.

– Vegvesenet sier én ting den ene dagen. Neste dag er alt glemt.

Naboer til Hjellestadvegen opplever at det er vegvesenet, ikke entreprenøren, som er problemet.

Her skal det svettes!

Allerede før SATS Lagunen åpner, kan treningssenteret skilte med godt over 700 medlemmer. – Målet er å få 4000 treningsglade medlemmer relativt...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten