fanaposten.no

Tre personer involvert i båtkollisjon på Grimstadfjorden.

Grimstadfjorden: Tre personer involvert i båtkollisjon

Vest politidistrikt melder om sammenstør mellom to fritidsbåter på Grimstadfjorden torsdag ettermiddag. Tre personer involvert.

Nyheter · Publisert 16:57, 17 nov 2022

En 30-fot og en 20-fot frititds båt havnet i sammenstøt på Grimstadfjorden. Politiet fikk melding fra vitner, og forsvaret dro ut får å hjelpe til.

– Nå venter vi bare på beskjed om hvor båtene skal bli slept inn, så vil politiet komme dem i møte, sier Knut Dahl-Michelsen, operasjonsleder i Vest politidistrikt.

Det er ikke meldt om noen som er skadet eller savnet.

– Ingen har heller vært i sjøen, sier Dahl-Michelsen.

Han legger til at det er for tidlig å si noe mer om detaljer. Men det er totalt tre personer involvert. To i den ene båten og én i den andre.

Fana skal kose seg i form

Herrelaget til Fana skal spille rekordmange treningskamper før denne sesongen. Dagen etter kampene står sex på treningsplanen.

Tobias Gjesdahl 17 år

Hipp hurra for Tobias Gjesdahl som fyller 17 år den 5. februar. Du er flink, hjelpsom, smart og vi er stolt av deg. Vi gratulerer og gleder oss...

Kunne du tenkt deg denne utsikten?

Fem minutter fra Lagunen, utsikt over Apeltunvatnet, tett på turområde, solceller på taket og 45 kvadratmeter å spille seg på. Kunne du tenkt deg å...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten