fanaposten.no

Graver etter nytt gull i USA

JETSKI: Team Norway Jet Ski jakter etter edelt metall i ørkenen utenfor Las Vegas, nærmere bestemt Lake Havasu i Arizona.

Nyheter · Publisert 12:11, 27 sep 2013

Der venter det tøff konkurranse i verdens største jetski-konkurranse. Over 500 deltakere fra over 40 nasjoner stiller til start i verdensmesterskapet.

De norske guttene har som motto at de skal trene mest i verden, og jetskiførerne i Bergen har klart å få jetski-linjer inn på to skoler.

I fjor kom nordmennene hjem med ett gull, to sølv-, og tre bronsemedaljer. I tillegg fikk alle utøverne topp ti-plasseringer i de ulike klassene.

Med medaljer fra både EM, NM og nordisk mesterskap i bagasjen fra årets sesong, er de norske jetski-kjørerne i strålende form før verdensmesterskapet.

Får syv og et halvt år for drapsforsøk på bussjåfør

​Gulating lagmannsrett skjerper straffen til syv og et halvt års fengsel for en mann som følte seg forfulgt og angrep en bussjåfør i spisepausen hans.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten