fanaposten.no

Arrangementsansvarlig i Ung Vest, Rune Nilsen og Joakim Skoglöf fra Scandic Flesland Airport gleder seg til å ta i mot flere hundre barn og unge på Bergens første Frivillighetsfestival på hotellet. Festivalen er lørdag fra 12-18, og inngang er gratis. Foto: Arvid Steen

Gratis Frivillighetsfestival for barn og unge

Lørdag 29. september er det gratis Frivillighetsfestival for barn og unge på Scandic Flesland Airport.

Nyheter · Publisert 17:01, 28 sep 2018

Det blir konsert med Vilde og Anna, gratis is og pølser til barna, men ikke minst får du møte en haug med spennende barne- og ungdomsorganisasjoner.

– Vi gleder oss til å være vertskap for den første Frivillighetsfestivalen for barn og unge i Fana. Vi har god plass til flere hundre fanabuer inne på hotellet, og på våre uteområder, sier hotellkoordinator ved Scandic Flesland Airport, Joakim Skoglöf.

En lørdag med mye moro

Dørene på Scandic Flesland Airport åpner klokken 12.00 og festivalen varer til 18.00

Hele lørdagen får du en unik mulighet å bli kjent med barne- og ungdomsorganisasjoner i ditt nærområde.

Speideren kommer, en gruppe som driver med parkour skal vise sine kunstner og du får blant annet sjansen til å lete etter gull fra en utendørs gullrenne.

Konserten med Vilde og Anna blir også et av høydepunktene. For de litt eldre blir det også mulighet til å vinne en el-scooter.

Bra å vise mangfoldet i Bergen

Arrangør av Frivillighetsfestivalen er UNG VEST (tidligere Hordaland barne-og ungdomsråd). I alt finnes det 43 medlemsorganisasjoner på Vestlandet og i Sogn og Fjordane. Organisasjonen er støttet av Hordaland fylke, og drives hovedsakelig av ungdommer i regionen vår.

Arrangementansvarlig, Rune Nilsen, synes det er suverent at barne- og ungdomsorganisasjoner får vist seg fram.

– Vi har utrolig mye spennende på programmet. Vi synes det det er herlig at vi får samlet så mange på et sted. Ikke minst er det viktig å vise fanafolket at det finnes andre aktivitetstilbud enn organisert idrett.

I alt blir det drøyt 30 stands med barn og unge som har lyst å vise deg hva de holder på med på fritiden.

Ps! Scandic-hotellet ligger vis a vis flyplassen. Mange kaller det «gull-hotellet» da fasaden er skinnende som gull. Det er relativt dyrt å parkere på flyplassen anlegg. Det lureste er å ta Bybanen til flyplassen. Husk at barn reiser gratis med voksne i helgene. Det tar drøyt fem minutter å gå fra bybanestoppet til hotellet.

Bystyret: Skal vurdere Fysak-hall i Ytrebygda

Høyre ba om "Fysak light"-hall bak Fanatorget. Det ville ikke flertallet i bystyret forplikte seg til.

Vil ha fjernvarme til Midtun og Nesttun

– Vi må få et grønt skifte i Fana. Nå må Nesttun og Midtun kobles til fjernvarmenettet, sier eiendomsutvikler Rune Birkeland.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten