fanaposten.no

Kollisjonen skal ha skjedd i dette området på Fanavegen. Foto: Gulesider.no/Fanaposten

Front mot front i Fanavegen

To el-biler skal ha kollidert i Fanavegen ved Stendavatnet.

Nyheter · Publisert 16:51, 25 sep 2022

Ulykken ble meldt av politiet på Twitter klokken 16.03.

I den første meldingen ble det opplyst at fire personer var involvert i ulykken. Senere ble det rettet til at det var kun førere i de to el-bilene, og at begge var ute av bilene og oppegående. Det var kun snakk om matrielle skader.

Ulykken skal ha skjedd i 60-sonen i svingen før fotoboksen like ved Krykkjehaugen ved Stendavatnet. Nødetatene var raskt på stedet. Den ene bilen havnet ut på gang- og sykkelstien, mens den andre ble stående i den ene veibanen. Dette førte til noe redusert fremkommelighet.

Veitrafikksentralen melder at det dannet seg litt kø i området, og at det var manuell dirigering forbi ulykkesstedet mens man ventet på bilbergere som kunne rydde stedet.

Fana skal kose seg i form

Herrelaget til Fana skal spille rekordmange treningskamper før denne sesongen. Dagen etter kampene står sex på treningsplanen.

Tobias Gjesdahl 17 år

Hipp hurra for Tobias Gjesdahl som fyller 17 år den 5. februar. Du er flink, hjelpsom, smart og vi er stolt av deg. Vi gratulerer og gleder oss...

Kunne du tenkt deg denne utsikten?

Fem minutter fra Lagunen, utsikt over Apeltunvatnet, tett på turområde, solceller på taket og 45 kvadratmeter å spille seg på. Kunne du tenkt deg å...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten