fanaposten.no

Frigir navn på de savnede etter flyulykken i Nederland

Politiet bekrefter nå at det er Lars Haukeland og Filip Haukeland som er savnet etter flyulykken i Rotterdam i Nederland.

Nyheter · Publisert 12:05, 9 jun 2022

- I samråd med de nærmeste pårørende kan politiet bekrefte at det er Lars Haukeland og Filip Haukeland som er savnet etter flyulykken ved Rotterdam i Nederland søndag 5. juni, skriver politiet i en pressemelding torsdag.

Det er far og sønn som er savnet. Filip er elev ved Storetveit ungdomsskole. Tirsdag holdt skolen dørene åpne på ettermiddagstid for elever som ville være sammen i sorgen.

Onsdag formiddag er det fortsatt ikke noe nytt om søket etter de to savnede. Flyet tok av fra Flesland søndag og skal ha styret i nærheten av Rotterdam, men politiet vet fortsatt ikke nøyaktig når eller hvor styrten skjedde. Politiet antar at de to er døde.

De pårørende har fått oppnevnt bistandsadvokat May Briit Løvik.

BIR vurderer å fjerne returpunkt

– Vi kjører bort flere lass med ulovlig dumpet boss fra returpunktene hver uke. Nå vurderer vi å fjerne returpunktet på Kringlebotn, sier Tina Skudal...

Åpner spesialbutikk med utstyr for bærekraftig friluftsliv

Naturkompaniet satser på spesialutstyr til alt fra dagsturer til langturer. I Sverige har kjeden eksistert i 30 år. Torsdag åpnet de sin norske...

Flere ulemper enn fordeler med Rulleskibane – hevder kommunen

Bergen kommune har ombestemt seg – de vil ikke ha en rulleskibane på Stend likevel.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten