fanaposten.no

Foto: Knut Gunnar Bakk

Finn frem skiene: Gode forhold på Totland i dag

For en stakket stund er det gode skiforhold på Totland. Løypegeneralen melder om nok snø i alle løyper .

Nyheter · Publisert 12:42, 4 feb 2020

– Værmeldingene slo til! Nok snø i alle løyper på Totland. Litt lite snø i sporet noen få plasser. Antar at resten av løypen blir enda bedre, melder Knut Gunnar Bakk fra Fana IL på Facebook-siden til Frotveit skianlegg.

Bakk tråkker løypene på Totland så sant det er snø, og akkurat nå er det rikelig: Klokken 12 hadde han kjørt og sporsatt alle løypene unntatt Frotveit. Han opplyser at Idrettsservice kjører på Frotveit, men legger ikke spor.

Bakk avlegger følgende rapport på Facebook-siden klokken 12.00:

– Gode forhold over alt, litt løs snø, den er tørr. Litt grus på to partier i Totland lysløype samme i Grindåsveien, der hvor granskogen er tett på. Humlestølvegen er best, kun toppen av Sætrevegen har et lite parti med tynt lag snø. Tråkket inn til Rambjørgvannet, melder Fanas løypegeneral.

Sesongen har vært sørgelig fra skientusiastenes ståsted. Nå får vi et lite glimt av vinter med blå himmel og flott vær. Men det spørs om det holder seg lenge. Utover onsdagen er det meldt om regn og plussgrader i området, melder Yr.no.

Enn så lenge bør det være gode skimuligheter. På Værstasjon Fanahytten kan du følge værforholdene ved Fanahytten på Totland i sanntid.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten