fanaposten.no

Fant død person

Letemannskaper har gjort funn av en død person på Fanahammeren.

Nyheter · Publisert 13:08, 18 jun 2019

Politiet opplyste i en pressemelding tirsdag kveld at det ble gjort funn av en død person, og at avdøde trolig er den 39 år gamle mannen som har vært savnet fra sitt hjem siden lørdag morgen. Avdøde ble funnet i et skogområde ved Fanahammeren tirsdag kveld.

Det er ikke mistanke om at noe straffbart har skjedd, men politiet har foretatt en åstedsundersøkelse på funnstedet. Avdøde vil bli obdusert og formelt identifisert.

Pårørende til den savnede mannen er varslet.

Store mannskaper fra Norsk Folkehjelp, Sivilforsvaret, Røde kors og Forsvaret deltok i leteaksjonen med utgangspunkt i Hordnesskogen tirsdag. Norske Redningshunder mobiliserte tolv ekvipasjer i forbindelse med søket.

Den 39 år gamle familiefaren hjemmehørende i Bergen sør forlot hjemmet sitt lørdag morgen. Han ble sist observert klokken 08.02 i Kiwi-butikken i Krokeidevegen.

Vest Politidistrikt ønsker å rette en stor takk til alle frivillige som har deltatt i leteaksjonen, samt alle vitner som har kommet med tips i saken.

Vinnerskalle med vinnende vesen

– Jeg tror veldig sterkt på at gjennom å være den beste utgaven jeg kan av meg selv blir jeg også den beste håndballspilleren jeg kan, sier Synna...

Høyre mangler troverdighet

I fredagens utgave av Fanaposten skriver Eivind Nævdal-Bolstad fra Høyre at partiet hans går til valg på å kutte eiendomsskatten i Bergen. Det kan...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten