fanaposten.no

Esso Skjoldskiftet ranet: Sjekker videoopptak av hendelsen

Politiet jakter på gjerningspersonen som skal ha ranet Esso i Skjoldskiftet natt til fredag.

Nyheter · Publisert 10:14, 27 mai 2022

Politiet ble varslet av en ansatt på Esso-stasjonen i Skjoldskiftet klokken 01.12 natt til fredag.

Den ansatte fortalte at stasjonen hadde blitt ranet for et ukjent pengebeløp.

En ukjent mann kom alene inn på stasjonen, og viste frem en pistolligende gjenstand han tok opp fra bukselinningen. Gjerningspersonen skal ha fremsatt trusler mot den ansatte samtidig som våpnet ble synlig.

Etter å ha truet til seg penger, forlot raneren stedet. Det skal ikke ha vært andre personer inne på stasjonen når ranet skjedde.

Politiet har foretatt taktiske og tekniske undersøkelser på stedet. det ble søkt over et større område, uten resultat, melder operasjonsleder Knut Dahl-Michelsen i Vest politidistrikt i en pressemelding.

– Vi har satt en god del ressurser inn i etterforskningen av denne saken, og som en del av den taktiske og tekniske etterforskningen har vi blant annet sikret oss videoopptak av hendelsen. Nå jobber vi ut fra de opplysningene vi har sikret oss, og ut over dette ønsker vi ikke å kommentere saken på det nåværende tidspunkt, sier Ronny Øvrebotten, leder ved Bergen sør politistasjon.

Øvrebotten ønsker ikke å si noe om hvor mye penger raneren skal ha fått med seg.

Den ansatte blir ivaretatt av sin leder i bedriften. Fanaposten får beskjed om at daglig leder sitter opptatt i møte, og de ansatte ønsker ikke å snakke med pressen.

Nå ber politiet om tips fra personer som kan ha observert noe i tilknytning til ranet.

– Gjerningspersonen er +/- 25 år gammel, og cirka 170 centimeter høy. Ranet har skjedd på et tidspunkt på døgnet da det normalt ikke er så mye trafikk i området. Vi ønsker derfor å komme i kontakt med personer som har observert trafikk i området på det aktuelle tidspunktet sier, Øvrebotten.

Eventuelle tips og/eller observasjoner kan gis til politiet på tlf. 47696060

Topplaget er ikke maskin – ennå

Gneists herrer og Bjargs damer topper hver sin divisjon til sommeren. – Det har vært stabilt og godt, sier Gneist-trener Kristian Andersen.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten