fanaposten.no

Endre Tvinnereim tiltrer som ny skolebyråd i Bergen. Her med kulturbyråd Katrine Nøtvedt (MDG) Foto: Andrew Buller, Bergen kommune

Endre Tvinnereim blir ny skolebyråd

Tvinnereim overtar som byråd for skole, barnehage og idrett etter Linn Kristin Engø.

Nyheter · Publisert 12:04, 6 feb 2020

Endre Tvinnereim er byens nye byråd for skole, barnehage og idrett. Han ble ønsket velkommen som ny byråd av Roger Valhammer torsdag formiddag.

- Endre Tvinnereim har solid fartstid fra bergenspolitikken, samtidig som han kan bringe med seg nye perspektiver inn i byrådet. Jeg gleder meg over at Endre Tvinnereim har takket ja til dette viktige vervet, og ser frem til å se han ta fatt på arbeidet som byråd for barnehage, skole og idrett, sier byrådsleder Roger Valhammer ifølge kommunens nettside.

Tvinnereim har en doktorgrad i statsvitenskap fra Harvard University. Han kommer fra stilling som 1. amanuensis ved Institutt for administrasjon- og organisasjonsvitenskap ved Universitetet i Bergen. Endre Tvinnereim var i perioden 2011-2019 medlem av Bergen bystyre og medlem i komite for finans 2011-2015 og i komite for miljø og byutvikling i 2015-2019.

- Dette er en oppgave jeg tar på meg med stor ydmykhet. Jeg ser frem til å bli bedre kjent med avdelingen, skolene, barnehagene og idretten i Bergen, sier Tvinnereim.

Regjeringen letter på korona-tiltakene

Ny fase i regjeringens koronastrategi – letter på noen av de nasjonale koronatiltakene

Busstreiken: Gjennopptar meklingen

Riksmekleren har innkalt partene i konflikten til et møte onsdag.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten