fanaposten.no

Anne-Sophie og Tor Endresen fremførte alle sangene fra sitt nye countryalbum, pluss noen av sine personlige favoritter. – Når man får presentere noe man har jobbet så lenge med, og alt stemmer så bra som det gjorde, er det en nydelig kveld, sier Tor Endresen

– En nydelig opplevelse

Ordene er Tor Endresens etter lørdagens countrykonsert i Fana kulturhus.

Nyheter · Publisert 19:00, 26 okt 2020

Etter over to års jobbing med å lage et album sammen, kunne Anne-Sophie og Tor Endresen endelig få presentere alle låtene samlet for et stort publikum i storsalen i Fana kulturhus lørdag.

Foran dem i salen satt familie, gode venner og et interessert publikum, som alle fikk møte Endresens i skikkelig spilleform. Bak dem et norsk stjernelag av musikere med Dag Øivind Rebnord (tangenter), Jan Arne Knudsen (gitar/mandolin), Bjarte Aasmul (gitar/steelgitar/banjo), Steinar Krokstad (trommer) og Kai Taule (bass).

Se utdrag fra konserten i videoen:

Gjester

De fremmøtte fikk skikkelig belønning for fremmøtet. I nærmere to timer holdt de det gående, og fra første til siste tone ble det en konsert som lokket på godfoten, og det var umulig å sitte stille.

Tor Endresen og datteren Anne-Sophie ledet publikum gjennom programmet med små historier om låtene, menneskene og følelsene som har vært med på å skape hver enkelt sang som ble fremført.

Gjesteartister som Helge Nilsen, Rune Larsen og Ove Strand deltok også på scenen. Men blant mange høydepunkt denne kvelden for både Anne-Sophie og Tor, var trolig det største når yngste bror og sønn, Morten, kom på scenen for å fremføre Hank Williams-låten «Lost Highway» sammen med dem.

FIKK DU MED DEG DENNE: Klassisk revymoro i kulturhuset

Etter konserten ble den nye CD-en signert i foajeen. Rune Larsen sikret seg selvfølgelig en.

- Rørt, men holdt meg

Etter konserten møtte de publikum i foajeen og signerte villig den nye CD-en.

– Hva skal man si etter en slik konsert. Det var en euforisk opplevelse å spille alle sangene fra et album som vi har jobbet med så lenge. Det var god stemning i salen, vi har øvd mye og når det sitter så godt som det gjorde i kveld, er det en nydelig opplevelse. Det var mange ganger i kveld jeg ble veldig rørt av opplevelsene, men jeg klarte å holde meg. Nå gleder jeg meg bare til å treffe resten av familien, sa en fornøyd, men sliten Tor Endresen.

- Koste meg

Anne-Sophie var også veldig fornøyd, og signerte CD til blant andre Rune Larsen.

– Jeg koste meg veldig mye på scenen i kveld. Vi har alle øvd mye og gledet oss til konserten i kveld, og det var veldig deilig å få fremføre dette samlet. Noen høydepunkter er vanskelig å trekke frem, for man er liksom i én sang av gangen. Men det var kjempekjekt å få broren min på scenen i kveld. Vi har jo alltid spilt mye sammen hjemme, men det har ikke blitt så mange ganger vi har stått sammen på scenen, så det var ekstra fint, sa Anne-Sophie Endresen.

LES OGSÅ: Eirik Søftelands musikalske reise

I nesten to timer leverte Endresens med band og gjester en festaften i kulturhuset.

Denne gjengen skaper opplevelser i vintermørket: Fristet med lysfest og nye venner rett utenfor egen dør

Sameiet på Nesttun vil vekk fra å være ukjente beboere på samme adresse. De vil mye heller le og fjase på tunet. Som venner.

Vegvesenet: – Viktig med fremtidsrettet løsning

Slik svarer vegvesenet på kritikken fra naboer om valget av sidearmen og omfanget på prosjektet.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten