fanaposten.no

Øystein Hassel holdt tale på Utøya, der han utfordret Jonas Gahr

- Det mest spennende valget jeg har vært med på

VALG 2017: Øystein Hassel sitrer av spenning. I kveld avgjøres det om det blir Ap-regjering og mulighet for 1. varaplass for Nesttun-karen.

Nyheter · Publisert 20:11, 11 sep 2017

Hassel avga sin stemme på Innbyggerservice i Kaigaten i midten av august. I kveld er han på Aps valgvake på Scandic Bergen City og følger thriller-valget.

Som syvendekandidat for Ap i Hordaland er det syltynne sjanser for å komme direkte til Stortinget, men om Jonas Gahr Støre danner regjering kan fordeling av statsråd- og statssekretærposter skyve unge Hassel frem i køen.

Da kan det bli 1. vara-plass på Nesttun-karen.

- Dette er den mest spennende valgkampen jeg har vært med på. Jeg tror det blir veldig jevnt mellom blokkene, sier han til Fanaposten.

- Når vet du om det blir varaplass for din egen del?

- Forhåpentligvis blir det klart i løpet av valgnatten eller i morgen om det er grunnlag for en ny Arbeiderparti-ledet regjering. Hvis Jonas skal danne regjering blir det nok noen uker med venting til regjeringen er klar. Dersom en av stortingsrepresentantene fra Hordaland blir statsråd rykker alle på varalisten et hakk opp, sier han.

- Hvordan vil du beskrive valgkampen?

- Jeg er strålende fornøyd med valgkampen. Vi har fått snakket med utrolig mange folk som sier de vil ha en ny regjering som prioriterer fellesskap, små forskjeller og god velferd fremfor skattekutt. Noe av det som gjør valgkamp så kjekt er at vi har så mange flotte frivillige med på laget, fulle av godt humør og stå-på-vilje, sier han.

De har drevet valgkamp seint og tidlig, stått på stand, gått på husbesøk, delt ut kaffe og kjørt ut valgmateriell i postkasser.

- Og så er jeg mektig imponert over de valgkampfrivillige i Fana Arbeiderparti som har bemannet standen på Lagunen hver dag i fem uker. De høster mye skryt internt i Arbeiderpartiet i Bergen for innsatsen, og den har de jammen fortjent! sier Hassel.

Sier ja til 49 leiligheter

Kommunen har gitt rammetillatelse til å bygge 49 leiligheter i Eikåsen på Paradis, mot at utbygger tar vare på to eiketrær.

Knappetunnelen måtte stenges etter krasj

Tre biler involvert i trafikkuhell i Dolvik i natt.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten