fanaposten.no

Dansk suksess for Fana-padlere

Fire Fana-padlere dro til København for å kjempe mot internasjonale topp-padlere før norgescup-åpning. Det endte med god medaljefangst.

Nyheter · Publisert 04:30, 5 mai 2022

I helgen ble Copenhagen Spring Regatta arrangert i Bagsværd like utenfor København. Dette er sesongåpning for kajakk i Norden, og fungerer som EM-uttak for norske padlere. Regattaen samler mange sterke utøvere fra Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Totalt var det 351 padlere fra 60 forskjellige klubber som deltok i aldersklassene 16 år og eldre.

Fra Fana kajakklubb deltok Felix og Emile Kraavik Svanberg og Lars og Harald Ivarsen, som dermed fikk ladet opp før første norgescupstevne som går av stabelen neste helg.

– Det var gode resultater fra utøverene, men de som markerte seg helt i toppen var Felix Kraavik Svanberg som tok bronse på K1 1000 meter med Lars Ivarsen på en sterk fjerdeplass. På K1 500 meter ble plassene snudd rundt, med en enda sterkere presentasjon med Lars som tok sølv og Felix på bronseplass. Det ble også sølv på Harald Ivarsen i en norsk K4, skriver Geir Svanberg i Fana kajakklubb.

– Eit langt liv med målstrev er over

Oddvar Skre vart fødd 11. mars 1939. Han sovna stille inn laurdag 2. juli, 83 år gamal. Med han har Fana mista ein av sine mest engasjerte personar...

Stenger Grimesvingene i fellesferien

Brattlandstunnelen skal bli høyere – for å unngå at kjøretøy treffer taket.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten