fanaposten.no

Flertallet i Bystyret i Bergen har ikke lenger tillit til skolebyråd Linn Kristin Engø (Ap). Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Byrådskrise i Bergen

Flertallet i bystyret i Bergen har ikke lenger tillit til skolebyråd Linn Kristin Engø (Ap). Det kan føre til at byrådet går av.

Nyheter · Publisert 20:53, 23 jan 2020

Torsdag kveld i forrige uke ble det klart at Høyre, Frp, FNB og SV har mistet tilliten til Engø, skriver Bergens Tidende og NRK.

Byrådsleder Roger Valhammer (Ap) varslet onsdag at mindretallsbyrådet vil gå av dersom det blir fremmet mistillit mot skolebyråden. Byrådet består av Krf, Venstre, MDG i tillegg til Ap.

Bakgrunnen for krisen er sikkerhetssvikten i skoleappen Vigilo som skal brukes til kommunikasjon mellom foreldre og ansatte i skoler og barnehager. Tirsdag var det høring i saken.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten