fanaposten.no

Nå skal alle bergensere over 18 år ha fått tilbud om sin første koronavaksine, ifølge Bergen kommune. Foto: Tone Spieler, NTB

Alle bergensere over 18 år har fått tilbud om vaksine

Nå kan alle som er født i 2003 eller tidligere og som er bosatt i Bergen, registrere seg for å få den første koronavaksinedosen.

Nyheter · Publisert 12:22, 8 jul 2021

Det melder Bergen kommune i en pressemelding. De oppfordrer alle som ikke har registrert seg for første dose av vaksinen, til å gjøre det nå.

Noen ledige doser

– Vi har fremdeles enkelte ledige doser i neste uke, og i uke 29 er det foreløpig mange ledige vaksinetimer, sier Elisabeth Engelsen, leder for vaksineprosjektet.

Vaksinedekningen er på over 80 prosent i alle aldersgrupper over 45 år, og den øker jevnt og trutt blant dem som nylig har fått brev med tilbud om koronavaksine.

– Bergenserne har vært flinke til å registrere seg for vaksinering når de har mottatt brev, og nå håper vi at enda flere vil benytte muligheten til å sikre seg første dose av koronavaksinen de to neste ukene, sier Engelsen.

Må vente på andre dose

For bergenserne som venter på andre dose av vaksinen, må de nok vente litt lenger. Ifølge pressemeldingen følger kommunen FHI sine retningslinjer om å prioritere at flest mulig får første dose i ukene som kommer.

– Dette innebærer at innbyggere som registrer seg for første dose av vaksinen, kommer først i køen, skriver kommunen.

I neste uke sender kommunen ut brev til alle som fikk første dose i en kommunal vaksinestasjon i perioden 31. mai til 11. juni (uke 22 og 23) med nærmere informasjon om hvordan de kan registrere seg for dose to av vaksinen.

For mer informasjon om vaksineringen, les mer på Bergen kommune sine hjemmesider.

Vogntog fikk stans på Valle: - Står dumt til

Et vogntog har fått trøbbel på Valleheiene på Nesttun-siden.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten