fanaposten.no

Gunnar van der Meeren (t.v) og Trym Aafløy på valgkvelden da de fikk se de første prognosene som viser 18,6 prosent. Nå melder Aafløy at han ikke vil delta i den åpne debatten på partiets Facebookside. Foto: Roy Ellingsen

Aafløy melder seg ut av FNBs åpne diskusjonsgruppe på Facebook

FNB-leder i Bergen Trym Aafløy vil ikke lenger være med i partiets åpne diskusjonsgruppe på Facebook fordi diskusjonene er «offentlig for alle».

Nyheter · Publisert 20:30, 2 okt 2019

NTB: Det er listetoppen som selv i et innlegg på partiets Facebook-gruppe «Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) Norge – Diskusjonsgruppe», har lagt ut en melding om at han forlater gruppa. I meldingen gjør han samtidig oppmerksom på at han fortsatt vil være med i lukkede fora, skriver Bergens Tidende, som først omtalte saken.

«Jeg melder meg nå ut av denne gruppen. Jeg kan ikke, som sentralt medlem, være med i diskusjoner som er offentlige for alle, og der mediene overvåker alt som blir skrevet og bruker sitater mot oss. Jeg er fortsatt med i lukkede fora», skriver Aafløy.

Partiets førstekandidat i Alver kommune, Morten Klementsen, sier til avisa at han ikke kommer til å følge Aafløys eksempel.

– Jeg er generelt sett motstander av å snakke bak lukkede dører. Vi må fortsette dette på en demokratisk måte. Men jeg respekterer det Trym sier. Intensjonen hans er nok ikke å være udemokratisk, sier han.

Fylkesleder Knut Andersen i Hordaland FNB er imidlertid ikke kritisk til avgjørelsen og sier at han selv ikke er med i slike grupper. Trym Aafløy har ikke besvart BTs henvendelser om saken, melder NTB. (©NTB)

Knallår for Extra Bønes

Godt hjulpet av julehandelen i desember, går Extra Bønes inn i historiebøkene med tidenes år.

Får et nei til skjenking på Lagunen kino

Dersom byrådet følger fagetatens anbefaling, vil ikke Lagunen Kino få skjenkebevilling. Kinosjefen frykter et fattigere kulturtilbud i bydelene.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten