fanaposten.no

60 barn var med på åpningen av «Halvkvila»

60 barn fra Eventus barnehager var på plass da den nyeste koia på Smøråsfjellet ble innviet onsdag.

Nyheter · Publisert 13:05, 2 nov 2019

Barn fra Eventus-barnehager stilte tallrike opp da Smøråsfjellets Venner inviterte til åpningen av den nyeste koia onsdag.

Byggeansvarlig Hilmar Myrseth i dugnadsgjengen, ønsket alle velkommen og sa noen velvalgte ord. Deretter ble det spilt en skikkelig trompetfanfare før byggverket ble avduket.

Koia, som har fått navnet «Halvkvila», ble selvsagt testet ut med en gang, da barna spiste medbrakt niste og fikk servert frukt og saft.

Etter markeringen gikk turen tilbake mot Nøttveit. Litt nordvest for Bjørnevannet ble det ny avduking. Denne gang av steinskulpturen «Trollegg». Steinskulpturen ble laget av den hollandske kunstneren Karen van Ommeren under det store steinsymposiet på Os i sommer. Ti kunstnere var samlet for å hugge steinskulpturer av store rullesteiner hentet fra Jæren. Det hele var bekostet av G.C. Rieber Fondene, og de ti kunstverkene har i ettertid blitt gitt som gave til ti ulike dugnadsgjenger for å hedre frivilligheten.

Nå har Smøråsfjellets Venner fått sin stein, og den er plassert til glede for alle som går tur i det flotte turterrenget på Smøråsfjellet.

Snart skal 1800 flere biler ut i dette krysset. Rapport foreslår hvordan det komplette kaos kan unngås

Det travle krysset på Nesttun blir enda travlere når de store utbyggingene er ferdige. Trafikkekspert anbefaler å nekte bilister å svinge til venstre...

Oppfordrer folk til å bruke nye turområder

Kommunen vil spre folk på flere turområder, og har åpnet for turparkering ved flere skoler i bydelen.

Vil uansett holde skoler og barnehager stengt tirsdag etter påske

Dersom regjeringen beslutter å gjenåpne skoler og barnehager over påske, vil første skole- og barnehagedag i Bergen være onsdag 15. april.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten