fanaposten.no

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix (Illustrasjonsfoto)

Usmakelig!

Meninger · Publisert 14:03, 11 feb 2019

Jeg går i butikken, og i butikkrunden skal jeg kjøpe frukt og grønt. På lappen har jeg blant annet skrevet «tomater, epler og pærer». I nær sagt alle pærene, eplene og tomatene jeg vil ta med meg, ser jeg noen 1 cm lange og buete hakk. Og med ett husker jeg – fra forrige tur på butikken – at jeg observerte en «fin» dame i 50-årene. Med lange, rødlakkerte negler, testet hun om frukten og grønnsakene var passelig harde eller for bløte. Og «visittkortene» hun la igjen, var dype søkk etter den rødlakkerte tommelfinger-neglen i frukt og grønt hun ikke fant faste nok.

Alvorlig talt! Selv om det går greit å skjære vekk «visittkortene» med kniv når jeg kommer hjem, synes jeg det er direkte usmakelig å finne slikt! Og hva som skjulte seg av størknet guffe bak den rødlakkerte neglen, vites heldigvis ikke. Men at noe ble værende igjen i «visittkortene», er hevet over enhver tvil!

Jeg oppfordrer dem som har ansvar på frukt- og grønt-avdelingene hos COOP, REMA 1000, KIWI og de andre butikkene landet rundt til å følge litt med. Driver kunden med slik usmakelig «sjekking», skal de vær så god få kjøpe og ta med seg nettopp de «testede» eksemplarene hjem selv!

Med lange, rødlakkerte negler, testet hun om frukten og grønnsakene var passelig harde eller for bløte.

To fikk kjøreforbud, en ble avskiltet

To kjøretøy fikk bruksforbud og et ble avskiltet da Statens vegvesen gjennomførte kjøretøykontroll i Fana tirsdag.

Krafttak for å inkludere flere i arbeidslivet

Nesten én av fem i arbeidsfør alder står utenfor arbeidslivet. Mange med nedsatt funksjonsevne og hull i CV-en sliter med å komme seg inn i...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten