fanaposten.no

Trym Aafløy svarer på

Svar på Fanapostens leder

Lederen i Fanaposten er tabloid og i beste fall uetterrettelig, skriver Trym Aafløy.

Meninger · Publisert 12:31, 28 mai 2019

Fanaposten setter alt standarden nå dere setter Trump og meg sammen i en fotomontasje. Det er å starte med et billig poeng. Ikke alle deres lesere leser lederen – likt mange andre aviser. De ser bare på bilder. Donald Trump tar jeg avstand fra, på alle mulige tenkelige måter. Han er ikke sitt embete verdig. Mener Fanaposten det samme om meg – allerede før jeg eventuelt blir valgt til noe som helst?

Og i lederen trekker dere konklusjoner dere ikke har dekning for:

"Taperne som følge av dette tror vi kan bli bergenserne selv. På samme måte som det føltes godt for mange briter å gi politikerne fingeren ved å stemme ja til Brexit, er det nok tilfredsstillende for mange å stemme Folkeaksjonen 9. september. I dag ser amerikanere og briter at valgene de tok fikk konsekvenser: Politisk kaos. En dyp kløft i befolkningen. Et hull som graves dypere dag for dag. En mer utrygg verden."

Fanaposten forutsier nærmest en politisk katastrofe – basert på noe som har skjedd etter nasjonale valg i Storbritannia og USA. Det er en fullstendig søkt sammenligning og etter mitt syn useriøst. Dere spissformulerer mine utsagn som er kommet i et relativt kort intervju, i en periode der vi fortsatt er inne i politiske prosesser for å lage en helhetlig politikk. Det finnes selvsagt ikke noen lettvinte eller raske løsninger på det uføret som dagens byråd har brakt byen inn i.

Derfor blir lederen tabloid og i beste fall uetterrettelig i mine, og manges øyne. Jeg har fått mange kommentarer i helgen.

Donald Trump tar jeg avstand på, på alle mulige tenkelige måter

Cecilie hyller hundeheltene

Paret kom kjørende i lastebil da en liten, korthåret chihuahua pilte ut i rundkjøringen. Da handlet de lynraskt og fikk reddet tre rømlinger.

Gneist ruster til toppkamp

– Jeg tror at det at vi har fått jobbe sammen i et år begynner å vises littegrann, sier Gneist-trener Kristian Andersen.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten