fanaposten.no

Inger-Johanne Lerøy- Jacobsen synes Søreide Sykehjem gjør en strålende jobb med å ta vare på ektemannen hennes som bor der. – Vi kan ikke få rost alle de som jobber der godt nok, skriver hun i dette innlegget. Foto: Mari Møen Nygaard

– Søreide Sykehjem: Dere gjør en enestående jobb!

Måten han ble mottatt på og omsorgen han fikk og får der, ga min mann et nytt liv, skriver Inger-Johanne Lerøy.

Meninger · Publisert 14:50, 1 feb 2018

I den travle uken før jul fikk pårørende til beboerne på Søreide Sykehjem på en e-mail hvor det ble oppfordret om å gi tilbakemelding om hva vi mente om sykehjemmet. I travelheten forsvant mailen. Ny link var heller ikke samarbeidsvillig - derfor dette innlegget.

Min mann var først dagpasient på Søreide Sykehjem. Han trivdes så godt der, at de dagene han skulle dit, var han klar til å dra lenge før hentetid klokken 08.00.

Da han ikke kunne bo hjemme lenger, var det naturlig å søke om fast plass der. Av mangel på ledig plass, måtte han dessverre bo på to andre sykehjem i mellomtiden. Begge steder mistrivdes han så til de grader, at han raste ned i vekt og ble et vandrende skjelett. Det var et mareritt for oss alle!

Så fikk han plass på Søreide Sykehjem! Måten han ble mottatt på og omsorgen han fikk og får der, ga han et nytt liv. Han har lagt på seg, han stortrives, er glad, trygg, blid og fornøyd.

Da han fylte 90 år 11. januar, ble han feiret både av sykehjemmets ledelse, familie og venner. Han var i storform!

Som pårørende til en av beboerne på avdeling 6.1 på Søreide Sykehjem, skulle jeg gjerne svart på spørreundersøkelsen i mailen. Vi kan ikke få rost alle de som jobber der godt nok! Den omsorg og varme, både beboere og vi som pårørende får, gjør oss glad hver eneste dag.

Den omsorg og varme, både beboere og vi som pårørende får, gjør oss glad hver eneste dag.

Har du sett Jøran?

Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha sett 28 år gamle Jøran Nikolai Åsnes. Han har vært savnet siden natt til søndag.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten