fanaposten.no

Christine Skjelvik Tvedt er daglig leder ved Blomsterdalen Apotek, men understreker at hun uttaler seg som privatperson i denne sammenheng. Illustrasjonsfoto: Lise Åserud, NTB/Scanpix

Nå er jeg så lei av de selverklærte «ekspertene»

Christine Skjelvik Tvedt er lei av folk som tror de vet best på sosiale medier.

Meninger · Publisert 10:00, 18 apr 2020

Jeg er så utrolig irritert på alle disse selverklærte "ekspertene"! Som med sin viten vet hva som er best å gjøre - og dermed tror at de er eksperter på ethvert felt utover enhver profesjon - og som dermed ikke bare har sannheten, men også peprer sosiale medier med sin bedrevitenhet som egentlig er dårlig kamuflert redsel.

Hva er første bud hvis du er redd? Ikke stol på hodet ditt! Det eneste du kan være helt sikker på er at det verken er rasjonelt eller har god nok kompetanse. Lytt til de mest erfarne fjellfolkene vi har (lignelse).

Dernest: Ikke misjoner i sosiale medier for å få en fanskare basert på redsel og mangelfull kunnskap. Vær lojal mot de som faktisk må ta avgjørelser i denne tiden vi er inne i - og som skal ha respekt for at de gjør så godt de kan basert på det vi faktisk har av kunnskap til enhver tid.

Jeg bøyer meg virkelig - det er tøft å stå i landets ledelse nå! Og da tillater jeg meg faktisk å synes det er skikkelig dårlig gjort å samles for en utepils i solen- mene at hytten er det eneste saliggjørende (og ja, jeg har hytte selv) og tillate seg og sette andre mennesker i fare. Fy skam!

Og send barna på skolen og i barnehagen - stol på de som har tatt avgjørelsen. Lojal, er stikkordet. Forøvrig har ingen vært på min arbeidsplass heller og tatt ansvar for at alt ligger til rette. Den jobben gjør jeg selv. Og sist, men ikke minst; ikke fortell meg at du kjeder deg. Da har du misforstått ordet dugnad. Når sist var du på dugnad og kunne hvile deg i form?

(Dette innlegget ble først publisert på Facebook, red anm.)

Delte ut gratis frokost på Lagunen: – En hyggelig gest

De første femti fikk med seg en økologisk frokost. – Det ble veldig travelt, sier Kaia Hannestad Nygaard.

Kitty tok Fanas første medalje

Kitty Friele Faye tok den eneste lokale medaljen på NMs første dag. – Jeg er kjempefornøyd, sier hun.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten