fanaposten.no

Leserinnlegg: – Kom og hjelp oss!

Maila (12) og Eira (11) ble møtt av et lite hyggelig syn på turen sin. Les leserinnlegget deres om bosset.

Meninger · Publisert 18:11, 23 apr 2018

Vi er to jenter som er veldig glad i å sykle på tur. I dag syklet vi til den hvite kaninen ved Nesttunvannet for å drikke kakao. Det første vi så var 11 store bossekker fulle av boss, flaske, glass, klær, sko og mye annet skrot. Vi fant til og med en kniv og flere sprøyter like ved. Bak haugen fant vi et nedtråkket telt under flere store greiner. Like ved lå en låst metallboks og deler til en grill.

Dette synes vi er dumt og helt forferdelig. Fugler og dyr kan dø av å spise plastbiter fordi det setter seg fast i halsen eller i magen. Fortsetter dette blir det mer plast en fisk i havet til slutt.

Vi føler oss hjelpeløse fordi vi klarer ikke å få med oss alt dette bort. Vi plukket mye boss som lå rundt omkring men fikk ikke med oss alt.

Vi håper at noen som kan hjelpe til med å frakte dette bort og ikke minst bidra til å rydde bort poser og alt boss som finnes i naturen. Både her på Nesttun og alle andre steder.

Ingen kan rydde alt, men alle kan rydde noe!

Mann falt ned på Lagunen

Politi og ambulanse rykket ut til Lagunen Storsenter etter en ulykke like før klokken 13.00 onsdag. En mann kom til skade etter å ha falt ned fra en...

Kvinne (83) mistet førerkort

En 83 år gammel kvinne fra Søreide er i Bergen tingrett dømt for kjøring uten gyldig førerkort. Kvinnen ble stoppet av politiet 22. mai i år klokken...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten