fanaposten.no

Jubileumshall - en perfekt gave til byen

Meninger · Publisert 19:18, 7 mai 2020

Slåtthaug Kunstisbane, navnet klinger godt i ørene til oss som ser gleden skolebarn, familier, ungdom og profesjonelle superskøyteløpere som Sverre Lunde Pedersen viser når forholdene er gode.

Gullgjengen vår, som gjorde Fana IL kjent ute i verden, som faktisk sørget for at Fana IL ble 14. beste «nasjon» under siste OL. Klart hele Bergen og Norge med, er stolte av dem. Men når vi ser under hvilke treningsforhold de har hatt og har, er det nesten ubegripelig at de oppnådde slike fantastiske resultater.

Det har i årevis vært snakket om at en ny ishall skal på plass på Slåtthaug. Planer er utarbeidet, men der stopper det opp. I mens forsvinner fanaløperne til Stavanger der treningsforholdene er atskillig bedre.

Alle andre som er glade i å gå på skøyter, de som leker seg og de som trener seriøst, står i store deler av året, uten muligheter til å trene. Vi kjenner bergensværet, og det er ingen grunn til å tro at forholdene vil bedre seg for de skøyteglade, før en ny hall er på plass.

Vi får håpe at politikerne i byen vår skjønner at nå må det settes fart i prosessen. En ny, flott hall til glede for små og store i Fana og ellers i Bergen, må på plass så snart som mulig.

Bergen har jubileum i år, skulle denne hallen kunne bli 950 års-gaven byen gir til sine idrettsglade innbyggere. En JUBILEUMSHALL?

Vogntog fikk stans på Valle: - Står dumt til

Et vogntog har fått trøbbel på Valleheiene på Nesttun-siden.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten