fanaposten.no

Hurra for påsketilbudene

Påsken er ikke bare tiden for hyttetur, krim og kyllinger, det er også tiden for påsketilbud – en av de mange gledene ved det frie marked.

Meninger · Publisert 14:15, 13 apr 2019

Påsken er ikke bare tiden for hyttetur, krim og kyllinger, det er også tiden for påsketilbud – en av de mange gledene ved det frie marked. Særlig for de som har dårlig råd er påsketilbudene et kjærkomment tilskudd til økonomien.

Jeg synes det er usmakelig at noen skal løfte sin moralistiske pekefinger over det som har fått tilnavnet «priskrig». Butikkene kjemper om kundenes gunst. De spiller på lag med markedsøkonomien og forsøker å få deg og meg som kunder til å handle i deres butikk.

Billig påskesnop, tilbud på Kvikklunsj og lavpris for appelsiner og annen frukt. Hver påske ser enkelte ned på disse tilbudene. Det stemples som miljøfiendtlig, kjøpehysteri eller usunt i et folkehelseperspektiv. Argumentene er mange.

Jeg håper ikke næringslivet lar seg påvirke av disse forståsegpåerne. En uke før påske går en NHH-professor ut og er kritisk til at det er nettopp søtsaker som brukes som «lokkevarer» til en sterkt nedsatt pris. Han påpeker at for mye snop går ut over helsen.

Etter min mening er dette noe folk er i stand til å finne ut av selv. Det er lov å kose seg, men alt med måte.

De som kritiserer priskrigen glemmer at for mange barnefamilier, enslige og studenter er det en kjærkommen gave å kunne fylle påskeegget til en sterkt nedsatt pris. Jeg gleder meg over påsketilbudene, og det vet jeg at jeg ikke er alene om.

Karianne Wallestad, 48 år

Du vår gode kollega har bursdag på torsdag! Vi gleder oss over ditt kjekke vesen hver eneste dag på jobb, og gratulerer deg så mye på forskudd. Du er...

Henrik Askvik Sæthre, 14 år

Vi vil gratulere Henrik Askvik Sæthre med 14-årsdagen 20. juni. Glad i deg. Håper du får en fin dag. Bursdagshilsen fra Kine, Jenny, Magnus, tante...

Nathalie Nordvik Kytiri 11 år

Hjertelig til lykke med 11-årsdagen Nathalie. Kjempeglad i deg! Klem fra pappa, mamma, Sebastian og Veronica.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten