fanaposten.no

Hvordan kan det ha seg at å bygge disse blokkene skal bygge opp under kommunens miljømålsettinger? spør Geir Hille Halvorsen. Foto: Arkitektgruppen Cubus/ Hille Melbye arkitekter.

Et spørsmål til Lagunen Storsenter

Meninger · Publisert 23:30, 26 apr 2021

Som vedlegg til Bergens Tidende i dag 22. april har Lagunen en flott publikasjon ‘A Taste of Spring’, men på side 18 og 19 gjentar Lagunen Storsenter dessverre sine etter min mening ganske sjokkerende planer om en særdeles massiv utbygging av Kalganehaugen fylt opp med en rekke høyblokker med 7, 8 og til og med 9 etasjer.

Lagunen hevder at denne utbyggingen har som målsetting å bygge opp under kommunens miljømålsettinger og at bebyggelsen vil gjenspeile dette. Hvilket miljø snakker man her om!!

Tidligere har Lagunen også hevdet at bebyggelsen vil bli variert og passe for folk i ulike livsfaser.

Kan vi få en god forklaring fra Lagunen hvordan disse ruvende blokkene på toppen av en haug møter de flotte motivene/uttalelsene som jeg her har referert?

Måtte i retten etter å ha sprutet vann på vaktpersonell ved Haakonsvern

Tre menn i alderen 24 til 28 år møtte nylig i Bergen tingrett tiltalt for å ha hindret offentlige tjenestepersoner i å utføre jobben sin etter å ha...

Se lesernes bilder fra Sankthans

I kveld blir det båtkortesje med M/Y Faun på Fanafjorden. Vi i Fanaposten blir veldig glade for bilder fra både dette og andre sankthans-markeringer...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten