fanaposten.no

En stor takk til politiet på Nesttun

Tusen takk for fantastisk oppfølging av Bergen sør politistasjon, skriver en familie på Nesttun.

Meninger · Publisert 08:30, 26 mai 2022

Vi har den siste måneden hatt jevnlig besøk av en tyv som har brutt seg inn i boden i hagen vår og stjålet sykkel, mye verktøy, maskiner og diverse. Han har tatt litt og litt. Den 19. mai fikk vi et godt bilde av han på kamera da han brøt seg inn og stjal. En åpenbart ruset og ubehagelig person. Barna syns dette var veldig skummelt og gruet seg bl.a. til å komme hjem fra skolen.

Da vi ringte politiet kom to sivile politibetjenter etter kun få minutter. De var helt fantastisk hjelpsom, og ikke minst utrolig flink til, og tok seg tid til, å prate med barna og betrygge de.

Lørdag som var traff vi på tyven på Nesttun senter. Vi fikk holdt han der til politiet kom. Også da var politiet der på sekunder, tre politibetjenter. Også de fantastisk profesjonell, fikk tatt innbruddstyven med seg og så fantastisk flink med barna våre. Tok seg tid til å pratet med de og betrygge de. Det betydde mye for barna.

En stor takk til Politiet i Bergen sør!

Også en takk til vekterne på Nesttun som også hjalp til.

Topplaget er ikke maskin – ennå

Gneists herrer og Bjargs damer topper hver sin divisjon til sommeren. – Det har vært stabilt og godt, sier Gneist-trener Kristian Andersen.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten