fanaposten.no

Eiler Macody Lund svarer på innlegget fra Oddvar Skre. Foto: Terje Bringsvor Nilsen

Eiler Lund svarer: - Kverulantisk personangrep

Normalt vil jeg ikke brukt én kalori på å svare på et innlegg som både inneholder unøyaktigheter og direkte feil, skriver Eiler Macody Lund.

Meninger · Publisert 15:19, 4 okt 2019

Men på grunn av de kverulantisk personangrep på undertegnete, må jeg bare ta til motmæle.

Det er korrekt at jeg satt som medlem for FrP i Komite for byutvikling i 7 år. I alle disse årene satt vi i tett samarbeid med Høyre og KrF, slik at alle flertallsavgjørelser ble tatt av disse tre partiene samlet og selvfølgelig ikke kun av meg, som Oddvar Skre insinuerer.

Det ville være en stor fordel om Oddvar Skre hadde forstått hvordan det politiske system virker i Bergen slik at hans innlegg i Fanaposten klargjør og ikke forvirrer leserne av Fanaposten.

Videre var jeg vanlig medlem i Byutviklingskomiteen og ikke leder og ei heller Byråd for Byutvikling. Jeg ble utnevnt til Sosialbyråd og deretter Finansbyråd siste året av Høyrebyrådets Byrådsperiode og var bl.a. ansvarlig for stengingen av Nygårds parken og deretter iverksettelsen av oppgraderingen av parken til den perlen den nå er. Her bør Skre ha de rette fakta på bordet før han fremsetter påstander som er helt feile, og dermed blir hele hans kverulantiske innlegg forvrengt og feilt.

Jeg meldte overgang til Høyre i februar i år og siden jeg har hatt et godt og tett samarbeid med Høyre helt fra jeg startet i Bergenspolitikken for 12 år siden, var den overgangen relativt enkel for meg.

Syv år i Komite for Byutvikling, ett år som byråd og fire år som medlem av Komite for skoler, barnehager og idrett, gir meg i alle fall nok bakgrunn til å fremme mitt kandidatur som bydelsleder for Fana.

At Skre mene at jeg er uegnet som bydelsleder for Fana, får stå for hans regning, men når alt komme til alt lever vi heldigvis i et velfungerende demokrati hvor velgerne og flertallet bestemmer og ikke Oddvar Skre!

Delte ut gratis frokost på Lagunen: – En hyggelig gest

De første femti fikk med seg en økologisk frokost. – Det ble veldig travelt, sier Kaia Hannestad Nygaard.

Kitty tok Fanas første medalje

Kitty Friele Faye tok den eneste lokale medaljen på NMs første dag. – Jeg er kjempefornøyd, sier hun.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten