fanaposten.no

– Trym Aafløy er eksempel på en politiker som har gjort en kjempejobb for å sette fokus på en innkrevnings-politikk som har gått over alle støvelskaft. Derfor fortjener han en god lønn, skriver Johnny Berge. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Du fortjener millionlønn, Trym Aafløy

Meninger · Publisert 13:31, 14 nov 2019

Mange mener at høye politiker-lønninger er fortjent, andre igjen finner det temmelig forkastelig. Men undertegnede vil hevde at enkelte faktisk fortjener en fet utbetaling hver måned. Det er politikere som har satt dagsorden på store og viktige saker som menig mann og kvinne har sterke meninger om.

Har Erlend A. Horn (V) gjort seg fortjent til 932 000 i lønn? Arbeiderpartiets Lubna B. Jaffery håvet inn nærmere millionen – selv om hun har vært nærmest usynlig i bergenspolitikken. Jaffery uttalte i BT (5.11.2019) at hun blant annet har fått godt betalt for flere styreverv. Det sistnevnte bekrefter kanskje det at yrkespolitikere tar på seg slike oppdrag først og fremst for pengene skyld, og ikke for å gjøre hverdagen for deg og meg bedre?

Det finnes unntak, og mannen heter Trym Aafløy (FNB). Ikke bare har han rystet det politiske landskap, men han er eksempel på en som gjorde en kjempejobb for å sette fokus på en innkrevnings-politikk som har gått over alle støvelskaft.

Aafløy har hatt svak økonomi i flere år, men nå får han lønn som fortjent de nærmeste fire årene. Det er han vel fortjent!

Snart skal 1800 flere biler ut i dette krysset. Rapport foreslår hvordan det komplette kaos kan unngås

Det travle krysset på Nesttun blir enda travlere når de store utbyggingene er ferdige. Trafikkekspert anbefaler å nekte bilister å svinge til venstre...

Oppfordrer folk til å bruke nye turområder

Kommunen vil spre folk på flere turområder, og har åpnet for turparkering ved flere skoler i bydelen.

Vil uansett holde skoler og barnehager stengt tirsdag etter påske

Dersom regjeringen beslutter å gjenåpne skoler og barnehager over påske, vil første skole- og barnehagedag i Bergen være onsdag 15. april.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten