fanaposten.no

Bystyret i Bergen har samlet seg om Slåtthaug ishall

Meninger · Publisert 19:27, 16 mai 2021

Bystyret i Bergen har nå samstemt konkludert med at Slåtthaug ishall skal realiseres og dermed bli et etterlengtet tilskudd til idrettshallene i byen. Det historiske vedtaket ble gjort i forbindelse med behandlingen av et representantforslag fra Sp under bystyremøte 28. april.

Vedtaket innebærer at bystyret ber byrådet om å gå i forhandlinger med Fana IL med formål om snarlig realisering av en ishall i Slåtthaug Arena, og med idrettslaget som byggherre. En viktig forutsetning i vedtaket er at Idrettsrådet i Bergen også skal delta i det videre arbeidet med hallen. Dette var en viktig presisering for Ap i forbindelse med utarbeidelsen av fellesforslaget frem mot bystyremøtet, da vi tror den videre fremdriften av prosjektet er best tjent med å være forankret i en samlet idrettsfamilie.

Vi politikere har solt oss i glansen av fantastiske prestasjoner av skøyteløpere fra Fana IL de seneste årene, da de blant annet har kommet hjem med gullmedaljer fra både i OL og VM. Da skulle det jo bare mangle at vi stiller opp og bidrar til at det nedslitte anlegget på Slåtthaug oppgraderes slik at byens skøytemiljø kan videreutvikles til stor glede for ikke minst barn og unge, men også for de som satser på elitenivå.

Avslutningsvis en stor gratulasjon til Fana IL og deres daglige leder Hans Dankertsen. Dette har vært på deres ønskeliste lenge nå, og endelig ser det ut til at det skal lykkes.

Kjørte for fort i Birkelundsbakken – belitet seg ikke

En 60 år gammel mann ble i mai i fjor stoppet av politiet for å kjøre for fort i Birkelundsbakken. Mannen var ikke enig, og saken måtte avgjøres i...

Får ja til skjenking: - Nå blir det «dine-in» på Lagunen kino

Som første kino på Vestlandet får Lagunen kino nå skjenkebevilling. Snart blir det middagsservering til filmen!

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten