fanaposten.no

Foto: TV2

Allsang over grensen!

Drikkeviser og griseviser med fyll og sex har ingenting å gjøre i et slikt program, mener Terje Haugom.

Meninger · Publisert 11:59, 27 jul 2018

TV2s torsdagsprogram kl. 20 «Allsang på grensen» beveger seg gjentatte ganger langt over grensen for hva som sømmer seg, på et allsang-program hvor svært mange barn er til stede – både på arenaen og framfor skjermene hjemme!

Kathrine Moholt & Co må virkelig skjerpe seg med hva de slipper framfor kamera! «To fulle menn rider igjen», og tekster som henspiller på alt annet en uskyldig sommer-moro!

All ære til artister som Alexander Rybak, Tor Endresen og Elg & Dance with a Stranger! Men flere andre klarte i tillegg å flytte moralgrensen langt under det akseptable.

Allsang skal bestå av sanger folket er kjente med, innenfor alle sjangre. Men drikkeviser og griseviser med fyll og sex har ingenting å gjøre i et slikt program!

Det bør i samme åndedrag nevnes at «Allsang på Skansen» (Stockholm) på NRK2 om tirsdag har et lunt og godt, variert – og gjennomtenkt program. Anbefales! Så kan seerne se selv hva som holder best gjennomført standard! Nå er det på tide at TV2 skjerper seg mht. innholdet og artistene i «Allsang på grensen»!

– Alt er klar for 17. mai

Nå er det klart hvem som skal tale til fanafolk før og etter prosesjonen til Nesttun.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten