fanaposten.no

Abonnementsvilkår

Abonnement på Fanaposten gir deg mulighet til å lese vårt innhold i papiravisen og digitalt via datamaskin, mobiltelefon og nettbrett for deg og din husstand. Abonnementet gir også tilgang til e-avis (papiravisen elektronisk) via egen app du finner i App-store eller Googleplay. Som abonnent vil du også få tilbud om leserturer til gunstigere priser enn de som ikke er abonnent.

Kjøp av dagspass gir deg tilgang 24 timer til våre elektroniske tjenester, eavis og alle artikler på fanaposten.no.

Papiravis leveres tirsdag og fredag med BT-bud om morgenen.

Vår distribusjonspartner har ikke lenger etterlevering av aviser. Forsinket avis vil normalt ikke gi erstatning. Har du tilgang til avisen digitalt erstattes ikke uteblitt papiravis ved eventuelle leveringsproblemer. 

Abonnementet er bindende til det sies opp av abonnenten. Dersom betaling ikke foreligger innen forfallsdato, vil abonnementet bli stoppet og faktura for eventuell ubetalt periode vil bli sendt.

For abonnenter som har bindende årsabonnement med månedlige trekk, gjelder en eventuell oppsigelse kun fra utløpet av avtaleåret. Ved brudd på bindingen beregnes et gebyr slik at det betales full månedspris for abonnementsperioden.

Abonnementet skal forskuddsbetales og faktura for neste periode varsles i god tid før forfallsdato. Ved betaling med ordinær papirfaktura påløper fakturagebyr.

Ved opprettelse av betalingskort-avtale hos Fanaposten vil også eventuelt utestående beløp på ditt abonnement belastes betalingskortet.

Avtale om eFaktura eller AvtaleGiro gjøres via din bankforbindelse.
Skjema for inngåelse av AvtaleGiro-avtale mottas normalt sammen med papirfakturaen.

Alle oppgitt priser gjelder levering i Norge inklusiv merverdiavgift.
Utenfor Norge gjelder særskilte vilkår. Ved prisendring vil den nye prisen gjøres gjeldende fra tidspunkt for neste betalingsperiode.

Korte stopp gir ikke fradrag i abonnementsprisen for de 6 første dagene.
Det kan ikke bestilles stopp for abonnement i bindingstidstiden.

Etter angrefristloven kan abonnenten gå fra avtalen uten å oppgi grunn innen 14 dager etter første leveranse.

Om avisen uteblir på grunn av streik, lockout eller andre leveringsproblemer, vil vårt erstatningsansvar begrense seg oppad til det abonnenten har betalt for tilsvarende tidsrom.

Papiravisen kan omadresseres innenlands i ferien i inntil 4 uker. Papiravisen kan stoppes i ferieperioden, men du kan fremdeles ha tilgang til avisen digitalt.

Oppsigelse av abonnement må skje via tlf eller e-post til fanaposten@mediaconnect.no.

Sletting av betalingsmiddel fra ConnectID godkjennes ikke som oppsigelse.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten