fanaposten.no

Stor jubileumskonsert for Kor é vi

– Vi håper å fylle kirken, sier styreleder Nina Elin Andresen. Søndag feirer Kor é vi 30 år med sangglede.

Kjentfolk · Publisert 21:00, 24 nov 2022

Jubileumskonserten i Ytrebygda kirke er høydepunktet i høstprogrammet til koret, som har vært et samlepunkt for sangglade mennesker i Bergen sør i 30 år.

– Vi har lyst til å vise frem bredden i koret og hva som kjennetegner oss, sier Andresen.

– Hva er det?

– Vi synger alt fra klassiske satser til popmusikk og musikalutdrag. Vi vil vise litt av den bredden på søndag, sier hun.

Dirigent Mari Therese Bersås leder koret, mens Frode Skag Storheim bemanner tangentene.

– Det blir både musikk akkompagnert av klaver og a capella, sier Andresen.

Kor é vi er et blandet kor med oppunder 50 medlemmer, fra 40 år og oppover. De øver hver onsdag og er i høyeste grad på hjemmebane i Ytrebygda kirke.

– Vi var med på å innvie kirken i 2012 og har hatt fast tilhold der siden 2014. Nå gleder vi oss veldig til å opptre der. Ytrebygda kirke er ikke noen stor kirke, men det er en veldig fin kirke å synge i. Det er god lyd der, sier hun.

Kor é Vi er et blandakor med 45 sangglade mennesker som øver hver onsdag i Ytrebygda kirke i Blomsterdalen fra kl. 19.00-21.30.

Dagens medlemmer er fra 40 år og oppover og kommer fra hele bergensområdet.

– I starten var vi et grendakor, som sprang ut fra Hjellestad og Milde grendalag. Opprinnelig øvde vi i gymsalen på folkehøyskolen. Nå har vi medlemmer fra alt fra Arna til Bergen Nord, men det er fremdeles en del som hører hjemme her på Hjellestad og Milde, sier Andresen.

Konserten søndag begynner klokken 19.

Fana skal kose seg i form

Herrelaget til Fana skal spille rekordmange treningskamper før denne sesongen. Dagen etter kampene står sex på treningsplanen.

Tobias Gjesdahl 17 år

Hipp hurra for Tobias Gjesdahl som fyller 17 år den 5. februar. Du er flink, hjelpsom, smart og vi er stolt av deg. Vi gratulerer og gleder oss...

Kunne du tenkt deg denne utsikten?

Fem minutter fra Lagunen, utsikt over Apeltunvatnet, tett på turområde, solceller på taket og 45 kvadratmeter å spille seg på. Kunne du tenkt deg å...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten