fanaposten.no

Lisbeth Opdahl Sandvik 50 år

Kjentfolk · Publisert 01:15, 20 feb 2019

Den 20. februar fyller sangfuglen, humørsprederen, korentusiasten og kordirigenten Lisbeth Opdahl Sandvik 50 år. Hun har sunget og trallet med sin klokkeklare stemme siden hun var i barnekor og har siden sunget seg inn i mange kor og sammenhenger. Hun er en av drivkreftene i Gospelcompagniet og er flittig brukt som kordame for Rune Larsen, Tor Endresen og flere veletablerte sangere fra Bergen. Det er snart 10 år siden hun dro i gang Blomsterdalen Gospelkor. Et kor som stadig får kred for høyt nivå og fin klang. Det er fordi Lisbeth`en får alltid det beste tonene ut av koret sitt med herlige og treffende imitasjoner av hva som låter feil, milde sarkasmer, masse humør og dyktig pedagogikk. Hun får energi av å terpe på det lille ekstra og energien smitter over på koret hennes og det høres. Vi ønsker deg en fantastisk 50 års dag Lisbeth. Hipp hipp hurra for jubilanten fra gamle og nye korister i Blomsterdalen Gospelkor!

To fikk kjøreforbud, en ble avskiltet

To kjøretøy fikk bruksforbud og et ble avskiltet da Statens vegvesen gjennomførte kjøretøykontroll i Fana tirsdag.

Krafttak for å inkludere flere i arbeidslivet

Nesten én av fem i arbeidsfør alder står utenfor arbeidslivet. Mange med nedsatt funksjonsevne og hull i CV-en sliter med å komme seg inn i...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten