fanaposten.no

Torsdag gjenåpner KlubbRÅyale

Tidligere gikk han der selv. Nå bruker Balder Emiil Olsen Myrvoll (21) fritiden sin på KlubbRÅyal - klubbtilbudet som lenge har stått på vent.

Folk i Fana · Publisert 18:26, 25 jan 2023

– Depresjon utviklet seg fordi folk ikke kunne gå ut under pandemien, forteller Balder Emiil Olsen Myrvoll (21), tidligere elev ved Nordahl Grieg VGS.

Han gikk opprinnelig på Nordahl Grieg VGS, men meldte seg på et IKT-kurs og bestemte seg for å forfølge dette utdanningssporet. Nå studerer han IKT på Krokeide VGS.

– KlubbRÅyale er veldig viktig for å kunne bryte den onde sirkelen som har kommet etter covid. Det er viktig å komme seg ut – og ha et sted å være, forteller Myrvoll om klubben som endelig etter lang tids pause får starte opp igjen.

Selv om Myrvoll har begynt på en annen videregående skole, fortsetter han nå som spillansvarlig i ungdomsklubben KlubbRÅyale.

– Klubbnavnet kommer av RÅ- for Rådal og Royale ble tilføyet for at det skulle være litt fjongt, forteller klubbsansvarlig Maja Vaardal-Lunde. Hun tipper at det ved åpningen torsdag kveld kommer rundt 220-270 ungdommer.

-Håper på lovende oppstart

Myrdal er litt mer forsiktig og tipper at det dukker opp rundt 50-100 ungdomsskoleelever.

– Det er noe med den drivkraften og meningen i det vi gjør, for ungdomstiden er kanskje en av de viktigste tidspunktene vi har i livet, sier han når han blir spurt om hvorfor han fremdeles er hektet på klubben.

Han ønsker å være med på å bygge noe som kan være stort og viktig for andre

Før pandemien arrangerte klubben spillekvelder, Halloween, juletrefest og filmkvelder.

Torsdag arrangerer klubben gamingkonkurranse med premier til vinneren.

Klubben er et fritidstilbud for ungdommer på ungdomstrinn og videregående i Fana. KlubbRÅyale er et samarbeidsprosjekt mellom Rå ungdomsskole og Rådalslien ungdomsskole og Nordahl Grieg VGS. Klubben arrangeres for elever av elever.

Klubben på Nordahl Grieg VGS har åpent fra klokken 18.30 til 21.30, og det serveres gratis pizza og brus.

Det er noe med den drivkraften og meningen i det vi gjør - for ungdomstiden er kanskje en av de viktigste tidspunktene vi har i livet.

KlubbRÅyale tilbyr

Gamingstoler

x-box

Brettspill

Klubben har åpent én torsdag i måneden:

26.1

23.2.

30.3

Seksbarnsmor åpner bakeri

Zorica (55) vil gi folk østeuropeisk smak av fellesskap og mindre stress. Fredag gjenåpner bakeriutsalg på Nesttun. – Jeg har alltid hatt lyst å...

Serieforfatteren Torill skriver ett kapitel om dagen

Torill Karina Børnes fra Espeland i Blomsterdalen feirer i år 10 årsjubileum som serieforfatter. Jubileet feirer hun med en ny serie fra Fjærland.

Fly mistet all motorkraft over Flesland

Et Widerøe-fly var en kort periode helt uten motorkraft under innflyging til Bergen lufthavn i januar 2020. Det kommer fram i en rapport fra...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten