fanaposten.no

Det er klart for en tidløs og vakker julekonsert med tre av Bergens beste vokalister når Heidi Lambach (t.v.), Chris Lund og Elisabeth Moberg inviterer til julekonsert i Ytrebygda kirke lørdag klokken 18.30. – Etter at alt julestresset er over, kan du la roen senke seg den 22. desember. Hjertelig velkommen skal du være, lyder invitasjonen. Foto: Privat

Synger julen inn i Ytrebygda

Lambach & Lund gleder seg over å holde julekonsert også utenfor selve bykjernen.

Folk i Fana · Publisert 09:08, 20 des 2018

– Vi synes det er ekstremt hyggelig igjen å ha konsert i Ytrebygda kirke. Både Heidi og jeg har sterke bånd til bydelen, og vi synes derfor det er veldig fint å kunne ha konserten vår der. Ytrebygda kirke er en fin konsertkirke, og det er kjekt å kunne tilby konserter også utenfor Bergen sentrum, sier Chris Lund til Fanaposten.

I år har den velkjente duoen med seg en av Norges største stemmer, Elisabeth Moberg, på konserten.

– Vi har samarbeidet med henne i en årrekke, og trives svært godt i hverandres selskap. Vi hadde første gang julekonserter sammen i 2014, og det var full klaff med en gang - både musikalsk og personlig, beskriver Chris videre, og forteller at øvingene hjemme hos Elisabeth består av mye sang, latter og sjokoladekake!

– Elisabeth kommer rett fra jobbing i Tromsø for å delta på konserten i Ytrebygda. Her vil hun blant annet fremføre den hysteriske låten "Julehysteriet", som forteller om det stresset som sikkert mange kjenner på i disse tider. Hvis du vil finne ut hvem som spiste Jesus-barnet, bør du ta turen til denne konserten, oppfordrer en lattermild Heidi Lambach.

På konserten vil man ellers få høre kjente julesanger, i tillegg til nyskrevne låter. Heidi sin låt "Desember" låner tittel til konserten, og handler om det å kjenne nærværet til mennesker som gjerne ikke er her lenger.

– Låten fremføres av alle oss tre sangere, i nydelig samspill med vår faste pianist, Vidar Eldholm. Vidar har jobbet med oss i mange år, og han er både trygg og leken på samme tid. Han er en vanvittig allsidig pianist som akkompagnerer i mange stilarter. På denne konserten har han arrangert blant annet "Stile natt", sammen med Elisabeth Moberg, sier Heidi.

Alle tre sangerne synger et par sololåter hver, såvel som duetter og fellesnumre. Chris skal blant annet gjøre sin engelske versjon av "O, helga natt", så det er bare til å håpe at taket holder!

– Vi kan love at publikum kan senke skuldrene, slappe av og bare la julestemningen komme. Vi har valgt å ha konserten ganske sent i desember, og håper jo at folk vil bruke halvannen time i selskap med oss, sier Lambach & Lund.

Konserten er lørdag 22. desember klokken 18.30 i Ytrebygda kirke.

Høyre leverer ikke på klima

Knut Vindenes og Jana Midelfart Hoff skriver i Fanaposten 5. juli at Høyre tar kampen mot Co2-utslippene og klimaendringene. Dette stemmer ikke. I...

Verdens beste dyrevelferd?

«Nyt Norge!» står det så forlokkende på skinke og svinekoteletter i butikken. Per i dag er dette tomme ord, mer egnet til å provosere enn å gi...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten