fanaposten.no

Med på den nyeste låten til Sonny Alven, "All In My Head", er Sveriges raskest voksende nye musikalske eksport, LOVA. Foto: Kent Roar Nybø, Fanaposten arkiv

Sonny Alven samarbeider med LOVA på ny låt

Fana-produsent og DJ Sonny Alven har fått med seg det svenske stjerneskuddet LOVA på sin nyeste låt.

Folk i Fana · Publisert 13:58, 22 feb 2019

Sonny Alven sin nye singel "All In My Head" er en solid produksjon, skrevet sammen med den svenske P3-favoritten og fremadstormende LOVA som også har gjort vokalen på låten.

Etter å ha opplevd suksess her hjemme på sin debut for fem år siden, har fanagutten Sonny satt et stadig større preg på den nordiske og internasjonale elektroniske scenen med jevn produksjon av originale låter og high-end remixer.

Oppvokst i Fana bydel i Bergen begynte den nå 25 år gamle DJ- og produsenten å slippe remixer på nett allerede i tenårene. Med massiv støtte fra nettsamfunnet ble han fort inspirert til å lage sin egen, originale musikk, samt å tilbringe et par år på universitetet for å studere elektronisk musikk.

Dette ledet til en platekontrakt med Universal Music, og hans første hit "Our Youth", var dermed et faktum.

Med på låten "All In My Head" er Sveriges raskest voksende nye musikalske eksport, LOVA.

Den 20-år gamle popsangeren og låtskriveren har hevdet seg som Sveriges mest etterspurte nye musikalske eksport i 2018 med sin kombinasjon av sannferdige og tankevekkende tekster, og massive melodier. Etter hennes debut-EP Scripted Reality ble lansert, fikk hun raskt ros hos The Guardian, Idolator, Earmilk, Hillydilli og flere.
Hennes gjennombruddslåt "You Me and the Silence" var den mest spilte låten av en svensk artist på svensk P3 det året. Låten har over 4 millioner streams, og streames fortsatt!
I tillegg var hun nominert i kategorien "Beste Nye Artist" på P3 Guld. Som prikken over i’en utnevnte YouTube Music LOVA som "Artist to Watch" i 2019.

Karianne Wallestad, 48 år

Du vår gode kollega har bursdag på torsdag! Vi gleder oss over ditt kjekke vesen hver eneste dag på jobb, og gratulerer deg så mye på forskudd. Du er...

Henrik Askvik Sæthre, 14 år

Vi vil gratulere Henrik Askvik Sæthre med 14-årsdagen 20. juni. Glad i deg. Håper du får en fin dag. Bursdagshilsen fra Kine, Jenny, Magnus, tante...

Nathalie Nordvik Kytiri 11 år

Hjertelig til lykke med 11-årsdagen Nathalie. Kjempeglad i deg! Klem fra pappa, mamma, Sebastian og Veronica.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten