fanaposten.no

– Vi er klare for å gi alt. Det er jo snart ett år siden sist vi sto på scenen, sier Terje Bringsvor Nilsen, vokalist i Herr Nilsson. (Foto: Ståle Melhus)

Se video: Endelig på scenen igjen etter snart ett år

Snart ett år har gått siden sist medlemmene i Herr Nilsson sto på scenen sammen. – Med koronaen ble det plutselig stopp, sier Terje Bringsvor Nilsen. Men mandag kveld spilte sammen igjen.

Folk i Fana · Publisert 10:00, 20 okt 2020

Se videoreportasjen:

De rundt 60 publikummerne fikk en indiepop-konsert med Herr Nilsson som de kommer til å huske en stund. De seks medlemmene i bandet har spilt sammen i 17 år, men nå var de spillesugne.

– Vi holdt den forrige konserten vår på Lucia-dagen i desember i fjor, så nå er vi klar for å levere varene, sier vokalist og forgrunnsfigur, Terje Bringsvor Nilsen.

Bandet er kjent som et liveband som ofte klinker til. Med et sittende publikum i storsalen i Fana kulturhus, ble det lite sprell, men bandet leverte musikalsk så det holdt.

– På grunn av koronarestriksjonene må folk forholde seg sittende, så dansingen får vi ta oss av på scenen, sier Bringsvor Nilsen.

Leder ved Fana og Ytrebygda kulturkontor, Signy Lyngsgård er strålende fornøyd etter de tre første dagene av årets kulturdager.

– Vi har hatt en eventyrlig helg med Veslemøy Fluge Berg, Helge Jordal, Musikaljentene og alle de andre som har spilt åpningsforestilling for fulle hus. Så kommer mandagen med Herr Nilsson. De innfridde til de grader, og de må komme tilbake og spille her ved en senere anledning også. Da håper vi koronaen har gitt seg, så vi kan fylle salen, for dette burde mange flere fått glede seg over, sier Lyngsgård.

(Vi gjør oppmerksom på at Terje Bringsvor Nilsen jobber som journalist i Fanaposten, red.anm.).

Historielaget reagerer: – De gjør forretning på Siljustøl-navnet

Oddvar Skre i Fana historielag reagerer kraftig på at Webu kaller boligprosjektet på Grønstølen for "Nedre Siljustøl". Jus-forsker tror eierne av...

Maria Nygaard Årdal 5 år

Maria Nygaard Årdal 5 år fredag 27/11. Vi gratulerer vår skjønne solstråle Maria med 5 års dagen i dag! Hipp hipp hurra for deg!Stor klem fra mimmi...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten