fanaposten.no

Bilde fra øving på julemessen i fjor. Nå satser Ytrebygda kirke på en ny runde med prosjektkor.

Satser på prosjektkor i Ytrebygda kirke

Frivillige tilknyttet Ytrebygda kirke starter opp et nytt prosjektkor for alle som vil prøve hvordan det er å synge i kor.

Folk i Fana · Publisert 15:31, 5 feb 2018

Går du og lurer på om kor er noe for deg? I Ytrebygda kirke har du mulighet for å være med i et lavterskel kortilbud. Et nystartet prosjektkor inviterer alle som vil til å delta.

– Enten du er helt ny eller har sunget før så er du velkommen. Vi tenker at det kan være et godt tilbud for de som vurderer å starte i kor. Her kan de får prøve seg, og vi legger vekt på at det skal være et sosialt fellesskap, sier Hege Edvardsen Viken i styret i prosjektkoret.

Første øving er førstkommende torsdag. Koret øver fra 20 til 22 om kvelden i kirken. Datoene for øving er 8. februar, 22. februar, 8. mars og 15. mars. Det hele avsluttes med en opptreden i kirken.

– Med dette prosjektet satser vi på et knippe folketoner, men vi er åpen for andre forslag til hva vi kan øve på fremover, sier Viken.

Første gang menigheten forsøkte prosjektkor var i høst, noe som var svært vellykket.

– Da kom det 40 stykker, og det var like mange som kom på hver øving. Vi håper det blir like bra fremmøte denne gang, sier hun.

Hun legger til at det ikke er et krav om at en må komme på hver øving.

– Mange vil gjerne prøve kor, men er redd for å binde seg. Her kan de komme en gang, eller fire ganger. Begge deler er helt greit, sier hun.

Har du sett Jøran?

Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha sett 28 år gamle Jøran Nikolai Åsnes. Han har vært savnet siden natt til søndag.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten