fanaposten.no

Tor Endresen og Rune Larsen opptrer i kveld med hitparaden "Only Sixteen", på Facebook og på Fanaposten.no. Foto: Roy Ellingsen

Gamle favoritter blir som nye

– Dette er den gøyeste lydprøven på lenge, bryter Tor Endresen ut. I kveld spiller han og Rune Larsen til fest på Fanatorget og Fanaposten.no.

Folk i Fana · Publisert 12:00, 23 mai 2020

Da markedet for barnebursdager, utdrikningslag og andre festligheter brøt sammen i mars, tenkte Hyperklikk på Fanatorget kjapt. For to måneder siden dro de i gang med De musikalske dvergene og musikalsk Antibac.

Siden er lørdagskonsertene blitt en ukentlig tradisjon. For fire uker siden opptrådte Tor Endresen her med Ausekarane. Nå er han tilbake, nå for å synge golden oldies med Rune Larsen.

LES OGSÅ: Dvergesuksess over all forventning

– Vi blir kjempegodt tatt imot her. Det er et proft opplegg, med veldig flinke folk. Jeg skal tilbake her allerede neste uke for å spille inn en video, forteller Endresen.

Men først er det et dypdykk i Lillipop-segmentet.

Fanaposten var på plass på lydprøvene fredag kveld, og det er en hitparade av de sjeldne å vente. Gang etter gang testet de inn- og utganger, for å få det til å sitte. Selve sangene trengte de ikke å øve så grundig på. Tekster og moves sitter, etter noen tiår med repitisjoner.

– Så snakker jeg litt her, og så sier du litt, og så teller jeg inn, sier Rune Larsen til artistkompisen.

LES OGSÅ: Enorm respons for Ausekarane

Her er det mye som ligger underforstått, men ingenting overlates til tilfeldighetene.

– Det er spennende å høre på dem når de jobber. De er veldig proffe. Alt skal høres rett ut, sier Haakon Mjaatvedt, daglig leder ved Hyperklikk.

Oppdaterte koronaregler gjør at et fåtall publikum også vil være på plass i salen. Dermed er det håp om litt applaus også, i kveld fra klokken 21.30.

Og kanskje kommer Lollipop?

Brannvesenet rykket ut til rare lyder fra pipe

Da brannvesenet åpnet feieluken til skorsteinen på Sandsli, skjønte de hva lydene var.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten